«Μόνο ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ για τίτλο»

Απο inpaok.com: Ο Πάρης Ανδράλας μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τη φετινή μάχη του πρωταθλήματος στην Ελλάδα.
Πηγή: inpaok.com
«Μόνο ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ για τίτλο»

Αρχικά ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε: «Με τον Αγιαξ ήταν πολύ καλός ο ΠΑΟΚ και ήταν ένας κακός αποκλεισμός από όλες τις απόψεις. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές, θα μπορούσε να περάσει, ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο».

Για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος: «Ίσως η ομάδα έχει μείνει στον αποκλεισμό, έχει κάνει το 2 στα 2 αλλά μπορεί να παίξει καλύτερα, βλέπουμε έναν πολύ ανταγωνιστικό Ολυμπιακό φέτος».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Αυτό που είδαμε στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ είναι ότι παίζει ακόμα με την περσινή ομάδα. Όσο περνάει ο καιρός ο προπονητής, περνάει και τη δική του φιλοσοφία αλλά μία ομάδα με ταυτότητα νικητή δεν την πειράζεις εύκολα.

Η ομάδα έχει πρόβλημα στις στατικές φάσεις αλλά νομίζω πως μπορεί να το διορθώσει, ο Φερέιρα έχει αλλάξει τον ρόλο των μπακ και βάζει τον έναν πιο μέσα και αυτό στερεί το πλάτος στην ομάδα κάτι που είχε επί Λουτσέσκου, όπου υπήρχε αρκετή προσωπική ενέργεια.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάποια προβλήματα στα χαφ και ίσως δεν έχει το απαραίτητο βάθος όπως λέγαμε. Παίζουν ρόλο οι απουσίες του Βιεϊρίνια και του Μαουρίτσιο εντός και εκτός γηπέδου».

Για τον Κουλούρη που παραχωρήθηκε το καλοκαίρι στην Τουλούζ έναντι 3,5 εκ. ευρώ: «Δε θα πάρω απάντηση αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί έφυγε ο Κουλούρης από τον ΠΑΟΚ, δεν πιστεύω ότι τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ είναι πολλά για τον Ευθύμη. Σε έναν πιο παραγωγικό ΠΑΟΚ θα έβαζε άλλα τόσα γκολ και θα μπορούσε να πουληθεί με τουλάχιστον 7 εκατομμύρια.

Δεν έχουμε τέτοιους επιθετικούς στην Ελλάδα, τόσο ποιοτικούς παίκτες με τα χαρακτηριστικά του, θα μπορούσε να αποτελεί το ιδανικό δίδυμο για το ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ακπομ».

Τέλος για τη φετινή μάχη του τίτλου είπε: «Μόνο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα παίξουν για τον τίτλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική καθώς ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο βάθος και αυτοπεποίθηση από το Champions League. Δεν νομίζω να έχει μεγάλη επιβάρυνση καθώς έχει το ρόστερ για να ανταποκριθεί. Εγώ πιστεύω ότι ο τρίτος θα βρίσκεται μακριά και δεν ξέρω ποιος θα είναι ο τέταρτος στην βαθμολογία».

Διαβάστε ακόμη...