Η αλήθεια για το βίντεο που έγινε viral: Στις κάμερες απευθυνόταν ο Σαββίδης κι όχι στον Αυγενάκη...

Από sdna.gr: Η συνάντηση Αυγενάκη - Σαββίδη, το περιβόητο... φιάσκο που δεν έγινε ποτέ και η αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών καμερών.
Πηγή: sdna.gr
Η αλήθεια για το βίντεο που έγινε viral: Στις κάμερες απευθυνόταν ο Σαββίδης κι όχι στον Αυγενάκη...

Μπορεί να πέρασαν αρκετές ημέρες από την συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον Ιβάν Σαββίδη στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, ωστόσο, η λανθασμένη εικόνα που δημιουργήθηκε και σημειώθηκε φέρνουν και πάλι το εν λόγω ζήτημα στο προσκήνιο. Ποια είναι όμως η πραγματικότητα;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Την προηγούμενη Πέμπτη, ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη καθώς είχε προγραμματισμένες συναντήσεις με εκπροσώπους όλων των ομάδων, αρχής γενομένης με τον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη. Ήταν κάτι συμφωνημένο ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να συζητήσουν από κοντά πολλά και διάφορα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς την παρουσία καμερών.

Μια συνάντηση γνωστή και αναμενόμενη βάσει και του σχετικού δελτίου Τύπου που εκδόθηκε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού...

Κατά την προσφιλή του τακτική, ο Ιβάν Σαββίδης συνόδεψε την αποστολή του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και κατόπιν επέστρεψε στο ξενοδοχείο για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αυγενάκη.

Κατά την είσοδό του στο γνωστό ξενοδοχείο, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφων και καμερών, οι οποίοι βρέθηκαν εκείς χωρίς να ευθύνεται ούτε η πλευρά του Υφυπουργού ούτε του Δικεφάλου δεδομένου πως ήταν γνωστή η συνάντηση και αναμενόμενη για τα μίντια...

Η παρουσία τους, όμως, έφερε την αντίδρασή του Ιβάν Σαββίδη δεδομένου πως η συνάντηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ανάμεσα στους δύο άνδρες, όπως προκύπτει και από το... dress code, σε μια εφ΄όλης της ύλης συνάντηση χωρίς να δοθεί καμία περαιτέρω δημοσιότητα.

Αντιλαμβανόμενος -λοιπόν- ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ πως ο χώρος είχε κατακλυστεί από κάμερες μίντια (μαζί με τουρίστες και επισκέπτες του ξενοδοχείου που ήταν στο λόμπι) κάτι που δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση, αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος από το σημείο της συνάντησης, κάνοντας σαφές στην πλευρά του Υφυπουργού πως επιθυμεί μια κατ΄ιδίαν συζήτηση.

Κάτι το οποίο μπορεί να αντιληφθεί κανείς απόλυτα στο παρακάτω βίντεο, απευθυνόμενος στον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ενημερώνεται μέσω του μεταφραστή για το τι ακριβώς συμβαίνει...

Κατόπιν, ο Λευτέρης Αυγενάκης αντιλαμβανόμενος απόλυτα την κατάσταση και με τα μίντια να αποχωρούν από το χώρο του ξενοδοχείου, τα είπε κανονικά με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ως εκ τούτου και όπως επιβεβαιώνουν και οι κάμερες που ήταν μπροστά στο περιστατικό, οι φράσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ αφορούν τα μίντια και τις κάμερες και σε καμία περίπτωση τον υφυπουργό αθλητισμού...

Διαβάστε ακόμη...