Πρώην του ΠΑΟΚ ψάχνουν δουλειά

Από inpaok.com : Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι το φινάλε της περιόδου κατά την οποία οι ομάδες μπορούν να προχωρήσουν στην απόκτηση των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.
Πηγή: inpaok.com
Πρώην του ΠΑΟΚ ψάχνουν δουλειά

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι παίκτες με σημαντική παρουσία στα γήπεδα της Super League που ακόμα δεν έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τέσσερις εξ αυτών αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια!

Ο λόγος για τους Στέφανο Αθανασιάδη, Παναγιώτης Γλύκο, Βασίλη Κουτσιανικούλη και Σωτήρη Νίνη.

Στο σχετικό αφιέρωμα του SDNA για τους γνώριμους παίκτες στο ελληνικό κοινό που παραμένουν ελεύθεροι σημειώνονται τα εξής:

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Μετά από έναν χρόνο στο Ισραήλ και στη Μακάμπι Χάιφα, ο Στέφανος Αθανασιάδης επέστρεψε τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Με την ομάδα της Ηπείρου πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής, ωστόσο, κατάφερε να σκοράρει μόλις δύο γκολ σε 28 συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτά ήταν κόντρα σε ΟΦΗ και Παναθηναϊκό, με εκείνο κόντρα στο τριφύλλι να χαρίζει στους Γιαννιώτες ένα σπουδαίο τρίποντο. Παρ’ όλα αυτά, ο υποβιβασμός του ΠΑΣ έφερε τον Αθανασιάδη στην πόρτα της εξόδου από το σύλλογο και έτσι μέχρι και σήμερα βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΛΥΚΟΣ

Μετά από 12 χρόνια στην Τούμπα το φετινό καλοκαίρι είχε έρθει η ώρα να γραφτεί ο επιλογός στη συνεργασία του Παναγιώτη Γλύκου με τον ΠΑΟΚ. Η πολύ σημαντική εμπειρία του από τα χρόνια της παρουσίας του στον Δικέφαλο του Βορρά δεν μπορούν παρά να αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να προσφέρει σε κάθε ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ

Στα 29 του χρόνια, πλέον, ο Σωτήρης Νίνης αναζητά μέχρι και την τελευταία στιγμή την επόμενη ομάδα του. Ένας παίκτης που στο ξεκίνημα της καριέρας του εντυπωσίασε όλο το φίλαθλο κοινό με το ταλέντο του, αλλά η πορεία του δεν ήταν σε καμία περίπτωση ανάλογη. Τον Οκτώβρη του 2018 υπέγραψε στη Χαποέλ Ασκελόν στο Ισραήλ, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε συνολικά 22 συμμετοχές στις οποίες πέτυχε 4 γκολ και έβγαλε 9 ασίστ. Ομάδες από την Ελλάδα και κυρίως από τη Σούπερ Λιγκ 2 ενδιαφέρθηκαν το καλοκαίρι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ωστόσο, για την ώρα το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαρίσει.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ

Κάποτε θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, παίρνοντας μάλιστα μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα για εκείνον δεν εξελίχθηκαν όπως ενδεχομένως θα ήθελε. Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ αγωνίστηκε συνολικά σε 20 παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο, χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα. Βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση ομάδας με κάποια σενάρια να τον φέρνουν κοντά στην Παναχαϊκή και κάποια άλλα κοντά σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

....

Διαβάστε ακόμη...