Πάλι γκρινιάζει ο Ολυμπιακός!!!

Απο inpaok.com: Κάθε μέρα βρίσκουν και ένα θέμα για να γκρινιάζουν στον Ολυμπιακό.
Πηγή: inpaok.com
Πάλι γκρινιάζει ο Ολυμπιακός!!!

Αυτή τη φορά οι Πειραιώτες κλαίγονται και εκφράζουν παράπονα για τα προσκλητήρια των μικρών Εθνικών ομάδων, αφήνοντας αιχμές για επιλεκτική μεταχείριση ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ!!!

Μάλλον ξεχνούν ότι η Κ19 του Δικέφαλου έχει πάρει δύο σερί πρωταθλήματα τα τελευταία δύο χρόνια διαθέτοντας μια εξαιρετική φουρνιά παικτών και πέρυσι η Κ15 πήρε επίσης τον τίτλο, ενώ η Κ17 έφτασε μέχρι τον τελικό.

Από το ερυθρόλευκο «στρατόπεδο» εκτοξεύουν πυρά για τις κλήσεις στις μικρές Εθνικές καθώς σύμφωνα με τα «κόκκινα» ΜΜΕ θεωρούν ότι αδικούν τους παίκτες των ακαδημιών του Ολυμπιακού και γίνεται επιλεκτική μεταχείριση.

Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια και πολύ... «μίρλα»! Αυτός είναι ο Ολυμπιακός...

Τι λέει (δήθεν ανεπίσημα...) η πλευρά του Ολυμπιακού αυτήν τη φορά; «Έχουμε σοβαρό ζήτημα με τις Εθνικές ομάδες των Κ19, Κ17 και Κ15. Θεωρούμε πως γίνεται επιλεκτική μεταχείριση. Είναι χαρακτηριστικό πως αποκτήσαμε 15 παίκτες που έπαιζαν στις Εθνικές τους και από τη στιγμή που πήραν μεταγραφή στον Ολυμπιακό, κλήθηκαν μόλις οι τρεις».

Ακόμη οι ερυθρόλευκοι αναφέρουν: «Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ντόντη, ο οποίος ήταν καθοριστικός και ο MVP στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Ολυμπιακού στην Κ17. Και όμως, φαίνεται πως δεν έχει θέση στην Εθνική ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μένος κατά της ομάδας μας. Ποιος είναι ο σκοπός τους; Να μειωθεί η περιουσιακή αξία των παικτών του Ολυμπιακού και να αναδειχτεί αυτή των ποδοσφαιριστών άλλων ομάδων και κυρίως του ΠΑΟΚ. Παίζεται παιχνίδι εις βάρος του Ολυμπιακού με εμπλοκή προπονητών και μάνατζερ. Είναι... αδιανόητο με τις ακαδημίες που έχουμε να διαθέτουμε λιγότερους διεθνείς από τις άλλες ομάδες. Για τον λόγο αυτό, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο αυτό με τη συμμετοχή των μικρών σε σπουδαία τουρνουά του εξωτερικού».

Μη γελάτε... Τα λένε και τα πιστεύουν!

Διαβάστε ακόμη...