Μαζί Λημνιός και Γαϊτανίδης

Από inpaok.com: Η Εθνική U21 υποδέχεται σήμερα (10/9) στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας τη Λιθουανία για την δεύτερη αγωνιστική του 4ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
Μαζί Λημνιός και Γαϊτανίδης

Στην αποστολή της ελληνικής ομάδας ενσωματώθηκε και ο Δημήτρης Λημνιός που συμμετείχε πριν στην αποστολή της Εθνικής ανδρών για τα ματς με τη Φινλανδία και το Λιχτενστάιν.

Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ, δεν έπαιξε σε κανένα από τα δύο και έτσι πήγε να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην Εθνική Ελπίδων.

Εκεί βρήκε τον συμπαίκτη του στον Δικέφαλο, τον Αντώνη Γαϊτανίδη, αλλά και τους Μπαλογιάννη και Λύρατζη, οι οποίοι είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στον Βόλο.

Αντίπαλοι της Εθνικής στον 4ο όμιλο, πέραν της Λιθουανίας, είναι η Κροατία, η Τσεχία, η Σκωτία και το Σαν Μαρίνο. Για την πρώτη αγωνιστική η Ελλάδα νίκησε 5-0 το Σαν Μαρίνο στις 10/6 στην Αθήνα.

Στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία και την Σλοβενία για πρώτη φορά με δεκαέξι ομάδες, θα λάβουν μέρος οι δύο διοργανώτριες και ενώ θα προκριθούν απευθείας οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες σε κάθε έναν από τους εννιά ομίλους της προκριματικής φάσης και η καλύτερη δεύτερη όλων των ομίλων.

Οι άλλες οκτώ καλύτερες δεύτερες θα δώσουν διπλούς αγώνες play off για να προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα συμπληρώσουν τη 16άδα της τελικής φάσης.

Διαβάστε ακόμη...