Oι προτεραιότητες του νέου ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Από basketplus.gr: Να προσπαθήσεις να αποκρυπτογραφήσεις το νέο ΔΣ της ΚΑΕ; Δεν έχει και πολύ νόημα όταν τα προβλήματα του ΠΑΟΚ είναι δεδομένα και μεγάλα. Οικονομικά κατά βάση... Μετά επηρεάζεται ό,τι προκύπτει από το αδύναμο ταμείο.
Πηγή: basketplus.gr
Oι προτεραιότητες του νέου ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το σημαντικό του νέου ΔΣ είναι ο Νίκος Κωνσταντινίδης και η αντιπροεδρεία την οποία ο ίδιος επιδίωξε, ζήτησε και πήρε. Θα έχει ενδιαφέρον η δράση του, είναι καλός επιχειρηματίας, χρόνια δίπλα στην ΚΑΕ ως χορηγός, κατά καιρούς έκανε και την κριτική του, ωστόσο τώρα είναι διαφορετικά. Καλείται να διοικήσει μια προβληματική επιχείρηση παραμερίζοντας την απειρία του. Και δεν υπάρχει χρόνος. Είναι φανερό οτι θέλει να παίξει βασικό ρόλο στα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε ένα μεταβατικό στάδιο πάντα όμως σε red alarm.

Στο σημερινό πρώτο ΔΣ συζητήθηκαν δράσεις για την αύξηση των εσόδων της ΚΑΕ (το μαξιλαράκι άνεσης των 100 χιλιάδων συνολικά το μήνα είναι απίθανο να αποτελέσει ρεαλιστικό στόχο), ενώ ως αναφορά σε θέματα καθημερινής λειτουργίας συζητήθηκε και μια καινοτομία. Η έλευση ενός τεχνοκράτη σε ρόλο διευθυντή της εταιρίας, στέλεχος του οποίου η λειτουργία να πλησιάζει αυτή του Δημήτρη Νικηφόρου πάνω από μια 10ετία νωρίτερα.

Στο μεταξύ ο Κωνσταντινίδης λόγω ενεργού επιχειρηματικού στάτους ανέλαβε να αναζητήσει χορηγίες προς ελάφρυνση της κατάστασης, ενώ η αγωνία στην ΚΑΕ είναι μεγάλη για το αν τελικά τα "Ελληνικά Πετρέλαια" θα είναι ο κεντρικός χορηγός της Λίγκα. Πάντως ικανοποίηση επικρατεί για τα διαρκείας-πηγές της ΚΑΕ έκαναν λόγο για άνω των 850 μέχρι τώρα-ενώ στα διαδικαστικά ο φάκελος "έφυγε" τακτοποιημένος στην ΕΕΑ και μέχρι τέλος τυου μήνα θα έχει κλειδώσει και η συμμετοχή στην διαδικασία των 120 δόσεων με μηνιαίο δοσολόγιο 10-12 χιλ. ευρώ.

Στα αγωνιστικά τέλος αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί ο Χατζηνικόλας-χθες επεξεργάστηκαν στην ΚΑΕ το συμβόλαιο του-ενώ πιθανότατα Πέμπτη ή Παρασκευή θα παρουσιαστεί ο Κώστας Φλεβαράκης.

*Παρήγορο το ότι στην ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το νέο ΔΣ έγινε λόγος για εξωστρέφεια.

Διαβάστε ακόμη...