ΠΑΟΚ: Νέος κύκλος επαφών για τεχνικό διευθυντή

Απο ethnos.gr: Η επικείμενη αποχώρηση του Μάριο Μπράνκο, οι συζητήσεις που δεν ευδοκίμησαν με τον Ζήση Βρύζα και η αναζήτηση ενός σημαντικού «κρίκου» ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Αμπέλ Φερέιρα
Πηγή: ethnos.gr
ΠΑΟΚ: Νέος κύκλος επαφών για τεχνικό διευθυντή

Πολλοί περίμεναν πως από τη συνάντηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας (9/9) ανάμεσα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον Ζήση Βρύζα θα έβγαινε «λευκός καπνός», όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Για να φτάσει ο 45χρονος άλλοτε τεχνικός διευθυντής και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βρεθεί στα γραφεία της Μικράς Ασίας προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στη θέση του τεχνικού διευθυντή, έγιναν αρκετές διεργασίες.

Την κρίσιμη στιγμή, όμως, όταν και έπεσαν στο τραπέζι όλες τις λεπτομέρειες που αφορούσαν την πιθανότητα μιας εκ νέου συνεργασίας των δυο πλευρών, εμφανίστηκαν θέματα που δεν ήταν δυνατόν να καμφθούν, με αποτέλεσμα η υποψηφιότητα Βρύζα όχι απλά να υποχωρήσει, αλλά να βγει εκτός λίστας.

Το τελευταίο διάστημα, μαζί με το όνομά του Ζήση Βρύζα, ακούστηκε κι εκείνο του Λούμπος Μίχελ και αυτό κυρίως λόγω της προσπάθειας του Σλοβάκου (που όπως και ο Βρύζας, έχει περάσει στο παρελθόν τόσο από τη θέση του τεχνικού διευθυντή όσο και από τον προεδρικό θώκο του ΠΑΟΚ) να ρίξει γέφυρες επιστροφής.

Την ίδια στιγμή, επισήμως, ο Μάριο Μπράνκο παραμένει στη θέση του, καθώς μπορεί να έχει υποβάλλει την παραίτησή του και οι διαδικασίες αντικατάστασής του να έχουν ξεκινήσει σχεδόν από εκείνη τη στιγμή, όμως όσο η αποχώρησή του δεν έχει «καθαρογραφεί», τελεί εν αναμονή. Είναι χαρακτηριστικό πως λίγες ημέρες μετά την παραίτησή του, ο Πορτογάλος έδωσε, μαζί με τον Γιώργο Γεωργιάδη, το «παρών» στη συνάντηση που έγινε με τον Δημήτρη Μελιόπουλο, με αφορμή την πρόθεση του τελευταίου να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Από τη Δευτέρα (9/9) έχει ξεκινήσει στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ ένας νέος κύκλων συζητήσεων για το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως η κύρια ασχολία του τεχνικού διευθυντή είναι οι μεταγραφές, όμως η παρουσία του στην καθημερινότητα μιας ομάδας είναι σημαντική.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ενήμερος για όλα όσα έχουν καταγραφεί έως τώρα, με τις όποιες οριστικές αποφάσεις να αναμένεται να ληφθούν με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη. Ο Αμπέλ Φερέιρα, από τη πλευρά του, έχει επικεντρωθεί σε όλα τα αγωνιστικά ζητήματα, με γνώμονα τη βελτίωση της εικόνας του ΠΑΟΚ και τη νικηφόρα επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Διαβάστε ακόμη...