ΠΑΟΚ: Η Νέα Τούμπα «περνάει» από το Καυτανζόγλειο

Απο ethnos.gr: Την στιγμή που οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν τη συνέχιση της «διαδρομής» του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου, προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν το σενάριο «μετακόμισης» στο Καυτανζόγλειο
Πηγή: ethnos.gr
ΠΑΟΚ: Η Νέα Τούμπα «περνάει» από το Καυτανζόγλειο

Οι κινήσεις του ΠΑΟΚ για την ανακατασκευή του σταδίου της Τούμπας ήρθαν στο προσκήνιο την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ. Το πρωί του Σαββάτου καταγράφηκαν οι πρώτες ατάκες στο πέρασμα του Πρωθυπουργού, του Υφυπουργού Αθλητισμού και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης από το περίπτερο του «Δικεφάλου του Βορρά» ενώ το βράδυ ήρθε η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ομιλία του. «Για την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας δε θα μιλήσω πολύ. Θα πω απλώς πως είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε το σχέδιο ανάπλασης του γηπέδου της Τούμπας και της γύρω περιοχής και περιμένουμε την ωρίμανση» σημείωσε χαρακτηριστικά το Πρωθυπουργός.

Το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο που κατέθεσε η ομάδα εργασίας (αποτελούμενη από μέλη του ΑΣ, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Δήμου Θεσσαλονίκης και την Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας) έχει ήδη προεγκριθεί και από το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Το χρονοδιάγραμμα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προβλέπει πως η έγκρισή του από το Συμβούλιο της Επικρατείας μπορεί να έρθει στις αρχές του 2020, και με βάση αυτή την πρόβλεψη, οι «ασπρόμαυροι» κινούνται προς την κατεύθυνση της επίτευξης συμφωνίας με την διοίκηση του Καυτανζογλείου για την «μετακόμιση» στο γειτονικό στάδιο για το διάστημα που θα γίνουν οι εργασίες ανέγερσης της Νέας Τούμπας.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή αναφέρουν πως έχει καταγραφεί μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δυο πλευρές στο δρόμο της επίτευξης συμφωνίας για την επινοικίαση του Καυτανζογλείου. Χρόνος προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα υπάρχει όμως αυτό που θα πρέπει να καταγραφεί είναι η διάθεση συνεργασίας.

Διαβάστε ακόμη...