Πρεμιέρα για Κάτσε-Ουάρντα

Από inpaok.com: Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα της ΑΕΛ, πραγματοποίησαν ο Εργκούς Κάτσε και ο Αμρ Ουάρντα, στη φιλική νίκη των «βυσσινί» με 1-0 απέναντι στα Τρίκαλα.
Πηγή: inpaok.com
Πρεμιέρα για Κάτσε-Ουάρντα

Οι δύο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και αγωνίζονται με την μορφή του δανεισμού στην ΑΕΛ, αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο της αναμέτρησης, δείχνοντας σε καλή κατάσταση.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 22' ο Σικάβκα με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Οι δύο ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ωστόσο, αυτά δεν μπήκαν και το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

ΑΟ Τρίκαλα: Ζαρόπουλος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Σανδραβέλης (75' Ελευθεριάδης), Ντόσης (75' Νιάρος) Ριζογιάννης, Τεγούσης (77' Νικλητσιώτης) Πελάεθ (64' Λώττας), Τσίπρας (64' Παπαγεωργίου) Γρηγορόπουλος, Άλεξιτς (64' Σταματής)

ΑΕΛ: Ρίστιτς (76' Σουλούκος), Καρανίκας (46' Μπέρτος), Στάνκοβιτς, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς (46' Γκόλιας), Κάτσε, Μπάλλας (62' Μιλοσάβλιεβιτς), Χαλκιαδάκης (46' Γιάκος) Ουάρντα, Φιλίποβιτς (76' Χοτζάλι) Σικάβκα (46' Νούνιτς)

Διαβάστε ακόμη...