Κομβικές μέρες για Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ

Από thessports.gr: Είναι δυο παίκτες που μπορούν με την εμπειρία και την ποιότητα τους να κάνουν την διαφορά σε οποιοδήποτε παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο Αμπέλ Φερέιρα.
Πηγή: thessports.gr
Κομβικές μέρες για Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο και ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι δυο μέσοι που είναι ικανοί να μεταμορφώσουν την μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση ολόκληρη την ομάδα. Αμφότεροι την περσινή σεζόν στάθηκαν άτυχοι αντιμετωπίζοντας σοβαρούς τραυματισμούς, μην μπορώντας να βοηθήσουν τους συμπαίκτες του σε σημαντικά κομμάτια της χρονιάς, ωστόσο φαίνεται ότι πλέον είναι έτοιμοι για να επανέλθουν.

Ο Βραζιλιάνος χαφ εδώ και περισσότερο από μια εβδομάδα συμμετέχει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και το μόνο που απομένει να βρεθεί να αποκτήσει τον απαραίτητο ρυθμό για να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Φερέιρα.

Όσον αφορά τον 33χρονο Σουηδό, είναι πιο μπροστά σε φυσική κατάσταση ωστόσο το γεγονός ότι ο τραυματισμός του στον αχίλλειο τένοντα είναι ιδιαίτερος θέλει περισσότερη προσοχή από το ιατρικό τιμ. Ο ίδιος δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις, προπονείται με τους υπόλοιπους και έγκειται στον Αμπέλ Φερέιρα για το πότε θα τον θεωρήσει έτοιμο να βοηθήσει.

Διαβάστε ακόμη...