Άνταμ Σμιθ: Και σκόρερ και... ράπερ! (vids)

Aπό sdna.gr: O ΠΑΟΚ απέκτησε τον Άνταμ Σμιθ, προκειμένου να έχει ο Κώστας Φλεβαράκης έναν σκόρερ από την περιφέρεια του. Ο Αμερικανός όμως, έχει κι ένα άλλο ταλέντο, εκτός γηπέδου.
Πηγή: sdna.gr
Άνταμ Σμιθ: Και σκόρερ και... ράπερ! (vids)

Γεννημένος στο Τζόουνσμπορο της Τζόρτζια, στις 11 Αυγούστου 1992, ο Άνταμ Σμιθ δεν άργησε να καταλάβει την κλίση του. Σε μια περιοχή, που απέχει 25 λεπτά από την Ατλάντα, οι επιλογές των νέων παιδιών που δε μπλέκονται με άλλα επικίνδυνα μονοπάτια, δεν είναι και πολλές. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, το «είχε» από μικρός με το μπάσκετ και άλλαξε δύο πανεπιστήμια στην καριέρα του.

Βρέθηκε τόσο στο Βιρτζίνια όσο και στο Τζόρτζια Τεκ, πριν περάσει για πρώτη φορά στη ζωή του, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το 2016, για να βρεθεί στην Ιταλία, για λογαριασμό της Ροζέτο.

Πέρσι έκανε την καλύτερη του σεζόν, σε επαγγελματικό επίπεδο με τη φανέλα της Ραβένα στην Α2 Ιταλίας, έχοντας μέσο όρο 24 πόντων, νούμερο το οποίο τον έφερε και στην Ελλάδα, στο επόμενο επίπεδο του Basketball Champions League και τον ΠΑΟΚ.

Το μπάσκετ, όμως, δεν είναι η μοναδική του αγάπη. Όπως σχεδόν κάθε Αφροαμερικανός, έτσι και ο Σμιθ έχει επηρεαστεί από ακούσματα «μαύρης» μουσικής, αλλά ο συγκεκριμένος, το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Ο νέος γκαρντ του ΠΑΟΚ, δεν ακούει απλά τη συγκεκριμένη μουσική, αλλά την... τραγουδάει κιόλας! Μάλιστα, έχει το δικό του κανάλι στο Youtube, με το όνομα Άνταμ Τερέλ κι έχει ανεβάσει ήδη τρία βίντεο κλιπ!

Το πρώτο ήταν πριν πέντε μήνες για το τραγούδι «Across the pond»...

Ακολούθησε το δεύτερο, πριν τρεις μήνες, που είναι μαζί με την οικογένεια του, με τίτλο «Play the man»...

Το τελευταίο του, είναι επίσης πριν τρεις μήνες με τίτλο «1995»...

Μάλιστα στις 20 του μήνα, αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πρώτο άλμπουμ με τα τραγούδια του, τα οποία εκτός από το να τα τραγουδάει, συνθέτει κιόλας ο ίδιος!

Μπορεί το όνομα του να θυμίζει σε πολλούς τον «Πατέρα του Καπιταλισμού», τον Σκοτσέζο οικονομολόγο και φιλόσοφο, Άνταμ Σμιθ, αλλά ο νέος γκαρντ του ΠΑΟΚ, έχει τις δικές του δεξιότητες. Εκτός, αλλά και εντός γηπέδου, εκεί που περιμένουν να τον δουν οι φίλοι της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...