Το “ασπρόμαυρο” group therapy και η πρωτοβουλία των “παλιών”

Από thessports.gr:Είναι ξεκάθαρο ακόμα και για τον πιο αδαή, πως το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό, αλλά κυρίως με το ψυχολογικό.
Πηγή: thessports.gr
Το “ασπρόμαυρο” group therapy και η πρωτοβουλία των “παλιών”

Με πρωτοβουλία των παικτών έγινε μια συζήτηση εντός αποδυτηρίων για το «τις πταίει» για αυτό το κακό ξεκίνημα, όπου υπήρξε η δυνατότητα για τους περισσότερους να εκφράσουν την άποψη τους.

Οι «παλιοί» της ομάδας ανέλαβαν τις ευθύνες τους και βγήκαν... μπροστά και μέσα από την συζήτηση προέκυψε πως άπαντες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βελτιωθεί η εικόνα του ΠΑΟΚ αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο εκτός έδρας.

Υπάρχει πίστη στο πλάνο του προπονητή και άπαντες συμφώνησαν πως μέσα από την σκληρή δουλειά καθημερινά μπορούν να κερδίσουν χρόνο και να παρουσιαστούν καλύτεροι σε μια σειρά αγώνων που είναι πολύ σημαντικοί και είναι ικανοί να δώσουν μια σημαντική ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια.

Μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος και από την στιγμή που ο Δικέφαλος δεν έχει υποχρεώσεις στην Ευρώπη, υπάρχουν στο πρόγραμμα ο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (14/9), το εντός έδρας τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (22/9 λογικά), το ντέρμπι Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ (29/9) και η τετράδα κλείνει με το παραδοσιακά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (06/10).

Το πιο σημαντικό είναι στον ΠΑΟΚ υπάρχει σύμπνοια στα αποδυτήρια και έχουν πεισμώσει άπαντες με την κακή εικόνα που έβγαλε η ομάδα στους πρώτους αγώνες στην σεζόν, σκοπεύοντας να δώσουν απαντήσεις εντός αγωνιστικού χώρου άμεσα.

Διαβάστε ακόμη...