Σημαντική προπονητική ενίσχυση με Τσαναξή

Ο Μιχάλης Τσαναξής που στο παρελθόν υπήρξε αθλητής στίβου του ΠΑΟΚ επιστρέφει στην οικογένεια του Δικεφάλου αυτή τη φορά από νέο πόστο.Σημαντική ενίσχυση για το προπονητικό τιμ του τμήματος στίβου αποτελεί
Πηγή: acpaok.gr
Σημαντική προπονητική ενίσχυση με Τσαναξή

η έναρξη της συνεργασίας του ΑΣ ΠΑΟΚ με τον έμπειρο τεχνικό Μιχάλη Τσαναξή.

Ο κ. Τσαναξής που θα δραστηριοποιείται στο γήπεδο των Αμπελοκήπων, θα ασχοληθεί με τις αγωνιστικές κατηγορίες ενώ παράλληλα λόγω της αξιόλογης προπονητικής του εμπειρίας, του ανατίθενται και τα καθήκοντα του Τεχνικού Συμβούλου της δυτικής πλευράς (πλην άλματος επί κοντώ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα στίβου, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τον Μιχάλη Τσαναξή ως προπονητή αγωνιστικών κατηγοριών.

Ο νέος προπονητής μας που θα δραστηριοποιείται στο γήπεδο των Αμπελοκήπων, θα ασχοληθεί με τις αγωνιστικές κατηγορίες ενώ παράλληλα λόγω της αξιόλογης προπονητικής του εμπειρίας, του ανατίθενται και τα καθήκοντα του Τεχνικού Συμβούλου της δυτικής πλευράς (πλην άλματος επί κοντώ).

Ο Μιχάλης Τσαναξής γεννημένος το 1966, είχε από πολύ μικρή ηλικία ασπρόμαυρα αισθήματα αλλά και αγάπη για το στίβο καθώς υπήρξε αθλητής του συλλόγου μας πετυχαίνοντας μάλιστα αρκετές πανελλήνιες νίκες τόσο σε ατομικό επίπεδο (σπριντ) όσο και με τις σκυταλοδρομίες του ΠΑΟΚ.

Τα τελευταία 11 χρόνια διατέλεσε προπονητής στίβου σε ομάδα της Θεσσαλονίκης (Ολυμπιακή Δομή) και η σημαντική δουλειά του κάθε άλλο παρά απαρατήρητη θα μπορούσε να περάσει καθώς οι αθλητές του πετύχαιναν συνεχόμενες και πολυάριθμες νίκες στα τοπικά αλλά και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Με την εμπειρία, τις γνώσεις και την όρεξή του, ο νέος μας προπονητής αποτελεί σίγουρα σημαντικότατη ενίσχυση για το τμήμα σε όλα τα επίπεδα, αλλά παράλληλα και μεγάλες προσδοκίες.

Μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, ο Μιχάλης Τσαναξής, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα ειναι πολύ μεγάλη όπως και η διάθεσή μου για δουλειά. Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω, τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κο Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, και την έφορο του Τμήματος Στίβου κ. Κεραμυδά για την ευγενική προσέγγιση προς το πρόσωπό μου και νομίζω ότι ενωμένοι μπορούμε όλοι μαζί να συνεργαστούμε άψογα και να πετύχουμε κάθε στόχο».

Διαβάστε ακόμη...