«Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη»

Από paok24.com:Οι στόχοι της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου παραμένουν υψηλοί και για τη νέα σεζόν.
Πηγή: paok24.com
«Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη»

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει και επίσημα η νέα αγωνιστική χρονιά για τις νταμπλούχες Ελλάδος που επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την κυπελλούχο Τουρκίας, Μουράτπασα, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 13 και 15 Σεπτεμβρίου στο Φιλίππειο της Βέροιας.

Αγνή Ζυγούρα, Βάσια Γκάτζιου και Αναστασία Παναγιωτίδου έστειλαν τα μηνύματα τους για τη νέα σεζόν κατά την βράβευση τους ως κορυφαίες της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς στην ειδική εκδήλωση της ΟΧΕ.

«Οι στόχοι μας είναι ίδιοι και τη νέα σεζόν, όμως έρχεται φέτος να προστεθεί και η ευρωπαϊκή πορεία την οποία θέλουμε να κάνουμε. Ελπίζω να προχωρήσουμε γιατί μία διεθνής διάκριση τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την εθνική ομάδα είναι κάτι που μου λείπει. Θα ήθελα να έχω με την εθνική μία αντίστοιχη πορεία όπως αυτή που έκανε η γυναικεία ομάδα του beach χάντμπολ» δήλωσε η Αγνή Ζυγούρα, με την Βάσια Γκάτσιου να αναφέρει:

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας και στοχεύουμε και τη νέα σεζόν στην κατάκτηση του νταμπλ, αλλά επιθυμία μας είναι να πραγματοποιήσουμε και μία καλή ευρωπαϊκή πορεία».

Από την πλευρά της η Αναστασία Παναγιωτίδου τόνισε:

«Θέλουμε τα πάντα φέτος και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε. Η ομάδα είναι ίδια πάνω - κάτω σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, ενώ έχουν μπει και κάποιες νέες... πινελιές. Ωστόσο, το φετινό μας πλάνο, δεν απέχει πολύ από το περσιν

Διαβάστε ακόμη...