ΠΑΟΚ: Μια ντουζίνα ποδοσφαιριστές που περιμένουν μια ευκαιρία

Απο ethnos.gr: Το δύσκολο «παζλ» του Αμπέλ Φερέιρα, καθώς πολλά κομμάτια... περισσεύουν
Πηγή: ethnos.gr
ΠΑΟΚ: Μια ντουζίνα ποδοσφαιριστές που περιμένουν μια ευκαιρία

Η μείωση των επίσημων αγώνων μετά από τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό, και παράλληλα η μειωμένη αποφόρτιση του ρόστερ αναγκάζει τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει στη διάθεσή του περισσότερους ποδοσφαιριστές από όσους είχε ο ίδιος βάλει όριο να δουλέψει. Τη δεδομένη στιγμή, και με βάση τη διαχείριση του ρόστερ που έγινε στον ΠΑΟΚ στα έξι πρώτα επίσημα παιχνίδια, υπάρχουν 12 ποδοσφαιριστές που μετρούν από... κανένα μέχρι το πολύ 90 λεπτά συμμετοχής. Και η συγκεκριμένη λίστα έχει ποδοσφαιριστές όλων των «βαθμίδων».

Ξεκινώντας από τη «χαμηλότερη», με κριτήριο την ηλικία, οι Γαϊτανίδης, Τσιγγάρας και Μιχαηλίδης εντάσσονται στη λίστα των ποδοσφαιριστών στους οποίους ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να δώσει την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από την επαγγελματική ομάδα, να είναι μέλη της σε επίπεδο προπονήσεων αλλά παράλληλα και διαθέσιμοι στην Κ19 για να μην είναι ανενεργοί.

Οι Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ βρίσκονται στον προθάλαμο της επιστροφής στην ενεργό δράση, με τον Πορτογάλο να ευελπιστεί πως θα καταφέρει να αφήσει πίσω του μέχρι τα Χριστούγεννα τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί στα μέσα Απριλίου, την ώρα που οι Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Οι Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Στοχ και Λάμπρου βρίσκονται μέχρι στιγμής μεταξύ πάγκου (Ζίβκοβιτς, Στοχ) και κερκίδας (Μιχάι, Λάμπρου) με τη διαχείρισή τους να αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Τέλος, οι Ροντρίγκο και Ινγκασον πήραν στα δυο τελευταία παιχνίδια χρόνο συμμετοχής. Και για τους δυο, αναμένεται να είναι μέλη του ροτέισον όντας οι πρώτες λύσεις πίσω από τις «σταθερές» της αμυντικής γραμμής.

Διαβάστε ακόμη...