Προς ανανέωση με την Πόρτο ο Ολιβέιρα

Απο sdna.gr: Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα με την επιστροφή του στην Πόρτο μετά την εξάμηνη παρουσία του στον ΠΑΟΚ, πήρε φανέλα βασικού και πλέον βρίσκεται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την πορτογαλική ομάδα.
Πηγή: sdna.gr
Προς ανανέωση με την Πόρτο ο Ολιβέιρα

Κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Πόρτο βρίσκεται ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος χαφ μετά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, κατάφερε να επιστρέψει στα πλάνα του προπονητή του και να πάρει φανέλα βασικού στα προκριματικά του Champions League αλλά και στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο πρόωρος αποκλεισμός της Πόρτο, φέρνει τον 26χρονο χαφ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους «Δράκους» που θέλουν να διατηρήσουν μια βάση ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record» υπάρχουν διάφοροι παίκτες με συμβόλαια ως το 2021, τα οποία θέλει να ανανεώσει για να μη τους χάσει, χωρίς έσοδα, όπως έγινε με τον Ερέρα που πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Μπραχίμι, που πήγε στην Αλ Ραγιάν.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που συζητούν την ανανέωση της συνεργασίας του με την Πόρτο βρίσκεται ο Σέρτζιο Ολιβέιρα αλλά και οι Τέγες, Μαρεγκά και Σοάρες.

Διαβάστε ακόμη...