Ζητάει... ενισχύσεις ενόψει ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Από νωρίς σε ρυθμούς Δικεφάλου η Κ19 της Μποέμιανς
Πηγή: paok24.com
Ζητάει... ενισχύσεις ενόψει ΠΑΟΚ

Για τη διοργάνωση Youth League της UEFA.

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της Κ19 του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 2 Οκτωβρίου από την Ιρλανδία με αντίπαλο την Μποέμιανς, με τον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων να έχει προγραμματιστεί για τις 23 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής των Ιρλανδών σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, παραδέχτηκε πως δεν γνωρίζει ακόμη πολλά πράγματα για την Κ19 του ΠΑΟΚ, ωστόσο ξέρει πολύ καλά πως γενικά ο Δικέφαλος είναι ένα κλαμπ με συνεχή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια.

Για την ομάδα του Κρεγκ Σέξτον τα συγκεκριμένα παιχνίδια αποτελούν πρόκληση, αφού οι παίκτες του θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε συνομήλικους τους στο κορυφαίο επίπεδο.

Γι΄αυτό το λόγο και ο τεχνικός της ιρλανδικής ομάδας κάνει από τώρα κάλεσμα στους φίλους της Μποέμιανς να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό, πως πέρσι σε αντίστοιχο παιχνίδι που είχαν δώσει οι Ιρλανδοί απέναντι στην Μίντιλαντ για το Youth League της UEFA, τουλάχιστον 1.600 άνθρωποι βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση και έτσι ο Σέξτον θέλει να δει μία ανάλογη εικόνα και φέτος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...