Πρόβλημα με τα τηλεοπτικά

Από inpaok.com: Μετέωρη παραμένει η κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ, καθώς οι μόνες εξελίξεις που προκύπτουν από τα «στρατόπεδα» των ομάδων, είναι αρνητικές.
Πηγή: inpaok.com
Πρόβλημα με τα τηλεοπτικά

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ απέσυρε την συμμετοχή της από το πρωτάθλημα της Volley League, καθώς δεν κατέθεσε ποτέ τον φάκελο για να πάρει την άδεια, παρά το γεγονός ότι της δόθηκε παράταση. Στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, υπάρχουν κάποια οικονομικά ζητήματα που πρέπει να λυθούν, με τους ανθρώπους όμως της ομάδας να εκφράζουν την αισιοδοξία τους αναφορικά με την έκβαση της κατάστασης.

Στον Παμβοχαϊκό, περιμένουν μία οικονομική... ένεση, προκειμένου να κατατεθεί ο φάκελος και να πάρει η ομάδα κανονικά μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά, παρά το γεγονός ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έχει κάνει θετική εισήγηση για την Volleyleague στην ΕΡΤ, ουδείς από το κρατικό κανάλι έχει επικοινωνήσει με την διοργανώτρια αρχή για να επιβεβαιώσει την συμφωνία αλλά κυρίως να ανοίξει και την... κάνουλα των μετρητών. Όλα αυτά, περίπου ένα μήνα πριν από το πρώτο σερβίς στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...