Βέρνμπλουμ-Μαουρίσιο-Βιεϊρίνια

Απο paok24.com: Αναμένονται σταδιακά οι τρεις σπουδαίοι ποδοσφαιριστές 
Πηγή: paok24.com
Βέρνμπλουμ-Μαουρίσιο-Βιεϊρίνια


Όλα τα νεότερα για την κατάσταση που σήμερα βρίσκονται
Μεταξύ άλλων, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε πάρα πολύ ακριβά αυτό το διάστημα και τις τρεις μεγάλες απουσίες των παικτών που από πέρυσι ταλαιπωρούνται με μεγάλους τραυματισμούς. Ό, τι έγινε... έγινε όμως και πάμε να δούμε που βρίσκεται η αποθεραπεία τους.

Ο Βέρνμπλουμ που έπαθε τη ζημιά στον αχίλλειο στα μέσα Δεκεμβρίου, έχασε έδαφος το τελευταίο διάστημα μια και είχε ενοχλήσεις στο οστό του ποδιού και όχι στον αχίλλειο. Έκανε θεραπεία και θα συνεχίσει κανονικά με την ομάδα. Έχει βέβαια ακόμη λίγο δρόμο για να ξανακάνει μερικά αγωνιστικά τεστ. Είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί πότε θα μπει να παίξει. Αν δεν προκύψει κάτι άλλο πάντως, έρχεται η ώρα.

Ο Μαουρίσιο πάει καλά και όλα είναι φυσιολογικά. Η αποθεραπεία έχει φθάσει σε σημείο να συμμετέχει και σε δυνατά κομμάτια της προπόνησης. Αρχές Οκτωβρίου θα δοκιμάσει να μπει και να παίξει.

Ο Βιεϊρίνια που πηγαίνει καλύτερα από όλους, έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Το θέλει τόσο πολύ που πραγματικά αυτό έχει προχωρήσει πολύ την αποθεραπεία του. Υπάρχει η αίσθηση ότι ακόμη και κατά τις αρχές Νοεμβρίου θα δοκιμάσει να παίξει.

Αυτά ισχύουν τώρα για τους τρεις και... μακάρι να μην συμβεί κάτι όπως με τον Βέρνμπλουμ που τον άφησε λίγο ακόμη πίσω.

Διαβάστε ακόμη...