Μαουρίσιο: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βραζιλιάνος!

Από sportime.gr: Ο Ζοσέ Μαουρίσιο μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους με τον Βραζιλιάνο να είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και αυτό είναι για τον ΠΑΟΚ το πιο σημαντικό νέο σε μία στιγμή που έχει ανάγκη πάρα πολύ στους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του και τόσο καιρό δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο Αμπελ Φερέιρα.
Πηγή: sportime.gr
Μαουρίσιο: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βραζιλιάνος!

Ο Βραζιλιάνος χαφ συμμετείχε σημερα, σε κομμάτι του προπονητικού διπλού, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσει στο γόνατο του, κάτι που έκανε τους ανθρώπους του Δικεφάλου να χαμογελάσουν πλατιά! Μάλιστα πληροφορίες του sportime αναφέρουν πως σύμφωνα με την έκθεση του ιατρικού και του προπονητικού τιμ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ο έμπειρος χαφ θα πάρει επιτέλους κανονικά μέρος σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα είναι στη διάθεση του Αμπελ Φερέιρα και απο εκεί και πέρα θα δουλέψει πάνω στη φυσική του κατάσταση έτσι ώστε όταν αγωνιστεί να είναι 100 τοις 100 έτοιμος να προσφέρει κάτι το ποίο θα αποφασίσουν ο Αμπελ Φερέιρα και οι συνεργάτες του.

Καλά πάνε τα πράγματα και για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που αναμένεται και αυτός τις επόμενες ημέρες να πάρει μέρος σε κομμάτι της προπόνησης και σιγά σιγά να ενταχθεί σε φουλ ρυθμούς. H επιστροφή των δύο πιο ακριβοπληρωμένων παικτών των πρωταθλητών Ελλαδας θα είναι σαν μεταγραφή για αυτούς. Ο Αμπελ Φερέιρα αγωνιά αρχικά για τον πρώτο καθώς το μεγάλο πρόβλημα που διαθέτει τη δεδομένη στιγμή είναι η έλειψη ενός ποιοτικού επιθετικού μέσου με τον Ελ Καντουρί να ταλαιπωρείται επίσης συχνά απο τραυματισμούς και να απουσιάζει.

Διαβάστε ακόμη...