Η… επιστροφή του Δημητρούλια

Από inpaok.com: Η κληρωτίδα είχε... κέφια στην κλήρωση της Handball Premier η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, αφού στην πρεμιέρα θα υπάρξει μια... επιστροφή.
Πηγή: inpaok.com
Η… επιστροφή του Δημητρούλια

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο κλειστό της Νεάπολης, στην πρεμιέρα της Handball Premier 2019-2020.

Προπονητής της «ένωσης» είναι ο πρώην προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου, με την οποία την περασμένη σεζόν, κατέκτησε το νταμπλ και έζησε μεγάλες στιγμές στη Θεσσαλονίκη.

Σίγουρα, αυτή η... επίσκεψη θα έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού οι δύο Δικέφαλοι θα «συγκρουστούν» σε ένα γήπεδο, όπου ο Δημητρούλιας, είχε ζήσει μεγάλες στιγμές, με την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην ιστορία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ των «ασπρόμαυρων».

Επίσης, ως αντίπαλοι θα επιστρέψουν ο Βαγγέλης Αραμπατζής και ο Σωτήρης Γιόσμου, οι οποίοι την περσινή σεζόν ήταν παίκτες των «ασπρόμαυρων».

Ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, έχουν... ανοιχτούς λογαριασμούς από την περσινή σεζόν, όπου στα ημιτελικά των Play-Off οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν στους τελικούς με δύο νίκες, όμως και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν στο ένα γκολ και στην παράταση (27-26 στην Αθήνα, 30-31 στη Νεάπολη) δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή... αίγλη στο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Διαβάστε ακόμη...