Το PAOK TV ήρθε για να μείνει αυξάνοντας τα έσοδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Από mediaday.gr: Η διακοπή του πρωταθλήματος. δίνει τη δυνατότητα στον Ιβαν Σαββίδη και τους στενούς του συνεργάτες, τη δυνατότητα να αποφασίσουν για το μέλλον του PAOK TV, χωρίς πίεση χρόνου.
Πηγή: mediaday.gr
Το PAOK TV ήρθε για να μείνει αυξάνοντας τα έσοδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το ιντερνετικό εγχείρημα του ΠΑΟΚ με την μετάδοση τριών έως τώρα εντός έδρας αγώνων, είχε επιτυχία καθώς υπήρξαν χιλιάδες συνδρομητές που παρακολούθησαν τα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο στο Ελληνικό πρωτάθλημα και την Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Europa League.

Εκτιμάται ότι τα έσοδα από τις τρεις τηλεοπτικές μεταδόσεις του PAOK TV, ξεπέρασαν τις 700.000 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο να υπολογίσει κανείς ότι βρίσκεται ήδη στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ποσό θα πρέπει να προσθέσουμε και τα χρήματα που εισπράττει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την παραχώρηση των στιγμιοτύπων των αγώνων στην ΕΡΤ και τη NOVA.

Με δεδομένη την άγρια κόντρα του ΠΑΟΚ με το συνδρομητικό κανάλι της NOVA και το κακό κλίμα με την ΕΡΤ, είναι πολύ πιθανό το εγχείρημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το ιντερνετικό κανάλι να μονιμοποιηθεί.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν συνδρομές για όλο το χρόνο, προκειμένου να παρακολουθούν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, σε τιμή πιο συμφέρουσα από τα 4,99 που καλούνται να δώσουν για κάθε παιχνίδι της ομάδας.

Η αυξανόμενη ποιότητα της μετάδοσης σε σχέση με το γεγονός ότι ο κόσμος έδειξε εξοικειωμένος με την διαδικασία, είναι παράγοντες που ενθαρρύνουν την ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για μονιμοποίηση του PAOK TV.

Υπάρχει βέβαια και η λύση της μετάδοσης των αγώνων του ΠΑΟΚ από το OPEN, ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό έχει απομακρυνθεί με καταγεγραμμένη την επιτυχία των ιντερνετικών μεταδόσεων.

Όπως διαρρέει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκτός από τις ετήσιες συνδρομές για τους ιδιώτες, θα διαμορφωθούν πακέτα για επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης και όπου αλλού προβάλλονται αγώνες του ΠΑΟΚ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...