Έσταξε… μέλι για τον ΠΑΟΚ: «Μεγάλο και λαμπερό κλαμπ!»

Από thessports.gr: Η Κ19 του ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Μποέμιανς στην πρώτη φάση του UEFA Youth League, με τον προπονητή των Ιρλανδών, Κρεγκ Σέξτον, να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Δικέφαλο.
Πηγή: thessports.gr
Έσταξε… μέλι για τον ΠΑΟΚ: «Μεγάλο και λαμπερό κλαμπ!»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα είναι σίγουρα μία πρόκληση για εμάς αυτό το ταξίδι. Το τουρνουά αυτό μας προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσουμε πολύτιμες εμπειρίες και ανυπομονούμε για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ.

Δεν ξέρουμε ακόμα πολλά για τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, έτσι θα πρέπει να κάνουμε την προεργασία μας. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είναι υπέροχο για όλους μας το ότι θα τον αντιμετωπίσουμε. Είναι υπέροχο για το κλαμπ, τους ποδοσφαιριστές αλλά και ολόκληρο το πρωτάθλημα μας, το ότι θα αγωνιστούμε σε αυτή την διοργάνωση.

Θα τεστάρουμε τους εαυτούς μας απέναντι σε ένα πολύ δυνατό και λαμπερό αντίπαλο. Πρόκειται για παιχνίδια που οι ποδοσφαιριστές μου θα ενθουσιαστούν και θα αποτελέσουν άλλη μία φανταστική εμπειρία για εμάς να βρεθούμε στην ευρωπαϊκή σκηνή. Δεν πρόκειται μόνο για τη Μποέμιαν, πρόκειται για ολόκληρο το ποδόσφαιρο ακαδημιών στην Ιρλανδία».

Διαβάστε ακόμη...