Τι θα συζητήσουν για το VAR;

Από thessports.gr: O Αυγενάκης συνεχίζει τις επαφές του με αξιωματούχους των ομάδων...
Πηγή: thessports.gr
Τι θα συζητήσουν για το VAR;

Το... νέο είναι ότι την Πέμπτη θα έχει συνάντηση με τον Πετρ Φούσεκ, ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα της ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ για να μιλήσουν για το... VAR.

Τι έχει να πει ένας υπουργός αθλητισμού με τον άνθρωπος της ΦΙΦΑ για το VAR;

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση της ΓΓΑ:

«Στο σημερινό πρόγραμμα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, προστίθεται στις 17:00 επίσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών για κοινή δήλωση με τον Υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο (ΚΥΑ παράτασης για την άδεια λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων).

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με τους επικεφαλής των ΠΑΕ, για τα μέτρα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στα γήπεδα και την αντιμετώπιση της βίας, πέραν της συνάντησης (αύριο Τετάρτη στις 15:30) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη, προγραμματίστηκαν και εκείνες με ΠΑΕ ΟΦΗ (Μιχάλης Μπούσης, Πέμπτη 5/9, 13:00), ΠΑΕ Παναιτωλικός (Φώτης Κωστούλας, Μάκης Μπελεβώνης, Παρασκευή 6/9, 13:00), ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Μποροβήλος, Παρασκευή 6/9, 14:00) και με ΠΑΕ Ατρόμητος (Γιώργος Σπανός, Δευτέρα 9/9, 14:00).

Επιπλέον, στο ίδιο μήκος κύματος ("η είσοδος του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η επιρροή του στα ζητήματα αντιμετώπισης της βίας"), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ, την Πέμπτη 5/9 στις 18:00».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...