Ποδόσφαιρο τέλος για Μελιόπουλο!

Από inpaok.com : Ένα μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Μελιόπουλο, ο οποίος έχει πει ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο!
Πηγή: inpaok.com
Ποδόσφαιρο τέλος για Μελιόπουλο!

Ο 19χρονος χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ξάνθη ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι άλλωστε ο μοναδικός που έχει γεννηθεί τον 21ο αιώνα (από το 2000 και μετά) ο οποίος μετράει έως τώρα 28 επίσημα ματς σε επίπεδο Α’ Εθνικής (και άλλα 8 στο Κύπελλο).

Ο Μελιόπουλος (ο οποίος είναι γεννημένος στις 22 Μαρτίου του 2000) αποκτήθηκε μετά από εισήγηση και του Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά ο Ρουμάνος αποχώρησε από τον Δικέφαλο στα τέλη Ιουνίου.

Ο νεαρός χαφ ήταν από τους πρώτους που κόπηκαν από Αμπέλ Φερέιρα στην προετοιμασία στην Ολλανδία, προορίζονταν για δανεισμό για να πάρει παιχνίδια, αλλά τελικά έμεινε στον ΠΑΟΚ, όπου νιώθει ότι βρίσκεται στο περιθώριο και δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα άξιζε.

Έτσι, όντας ιδιαίτερα απογοητευμένος ζήτησε να σταματήσει το ποδόσφαιρο παρότι δεν είναι ακόμη ούτε 20 ετών!

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να αλλάξουν φυσικά γνώμη στον νεαρό, εξηγώντας του ότι πρέπει να δουλέψει ακόμη περισσότερο για να μπορέσει να κερδίσει θέση στην πρώτη ομάδα.

Και αφού δεν πήγε δανεικός αλλού, θα μπορεί να κάνει προπονήσεις με την ομάδα Κ19 του Πάμπλο Γκαρσία και να πάρει κάποια ματς εκεί.

Προς το παρόν το θέμα είναι στον αέρα…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 2000 στη Βέροια κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Στα 15 του εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Ξάνθης κι από πολύ νωρίς ξεχώρισε με το ταλέντο του, αγωνιζόμενος είτε ως μέσος είτε ως κεντρικός αμυντικός.

Σε ηλικία 17 ετών κλήθηκε από τους ανθρώπους της ακριτικής ομάδας και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, συμμετέχοντας και στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας για τη σεζόν 2017-18. Εκεί έδειξε ότι είναι ήδη έτοιμος για να πάρει το βάπτισμα του πυρός στο αντρικό ποδόσφαιρο, όπερ και εγένετο. Στις 25 Οκτωβρίου του 2017 σε μία νίκη της Ξάνθης μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού ο νεαρός άσος έκανε το ντεμπούτο του και έγινε ο πρώτος παίκτης, γεννημένος τον 21ο αιώνα, που παίζει στη Super League Σουρωτή.

Αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια, ενώ με το γκολ που σημείωσε σε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΛ, έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Ξάνθης. Η σεζόν 2018-19 τον βρήκε ως βασικό μέλος των Ακριτών, με τη φανέλα των οποίων μέτρησε άλλες 17 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις. Από το 2016 έγινε διεθνής, ξεκινώντας από την Εθνική Ελλάδας Κ16, ενώ πλέον είναι μέλος της Κ21, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούνιο του 2019, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη.

Διαβάστε ακόμη...