Διαμορφώνει το ρόστερ του ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, βρίσκεται σε μεταγραφικό... οργασμό το τελευταίο διάστημα, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να ετοιμάζονται για τις τελευταίες... πινελιές που απαιτούνται για την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
Διαμορφώνει το ρόστερ του ο ΠΑΟΚ

Στο πλαίσιο αυτό γίνονται σκέψης να προσφερθεί συμβόλαιο στον 24χρονο γκαρντ Γιάννη Χατζηνικόλα, που συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ από την Παρασκευή, προκειμένου ο Κώστας Φλεβαράκης, να έχει περισσότερες λύσεις στην περιφέρεια.

Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωση του νεαρού γκαρντ, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ιπποκράτη Κω, ενώ θετική κατάληξη είχαν και οι επαφές με τον Απόλλωνα Τσόχλα, που θα παραμείνει στον Δικέφαλο.

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στα πλάνα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ υπάρχει και η περίπτωση να αποκτηθεί ακόμη ένας Έλληνα αθλητής, με το όνομα του Χάρη Γιαννόπουλου να βρίσκεται στην λίστα των «ασπρόμαυρων», αφού ο 30χρονος Φόργουορντ, δεν βρίσκεται στα πλάνα της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...