Κοντά σε Άαρον Μπεστ ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Κοντά σε συμφωνία με τον Άαρον Μπεστ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τον Καναδό γκαρντ να αναμένεται να αποτελέσει την έβδομη μεταγραφή του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Κοντά σε Άαρον Μπεστ ο ΠΑΟΚ

Ο Καναδός γκαρντ, Άαρον Μπεστ θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο 27χρονος Άαρον Μπεστ δεν έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο έχει εμπειρία από τη διοργάνωση του BCL, καθώς πέρσι αγωνίστηκε με την Ρίζεν Λούντβιγκσμπουργκ, αλλά και παλαιότερα τη σεζόν 2016-2017 με την λιθουανική, Juventus Utena.

Ο Άαρον Μπεστ ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας του Καναδά για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αλλά «κόπηκε» λίγο πριν την επιλογή της τελικής 12αδας από τον Νικ Νερς. Παρόλα αυτά είχε αρκετά καλή παρουσία στα προκριματικά της διοργάνωσης αλλά και στα φιλικά παιχνίδια, με τον ίδιο μάλιστα να πετυχαίνει 20 πόντους στην πρόσφατη ανεπίσημη αναμέτρηση απέναντι στη Νέα Ζηλανδία.

Ο 27χρονος γκαρντ, ύψους 1.93, αποφοίτησε από το κολλέγιο Ryerson του Καναδά το 2016, τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην λιθουανική Juventus Utena τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στη διοργάνωση του BCL, φτάνοντας μέχρι τη φάση των «16».

Τη σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στη G League με τη φανέλα της θυγατρικής ομάδας των Τορόντο Ράπτορς, Raptors 905, (7.9 πόντοι, 2.9 ριμπαουντ, 1.7 ασίστ), ωστόσο δεν έγινε ποτέ ντραφτ και την επόμενη σεζόν επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ρίζεν Λούντβιγκσμπουργκ, με την οποία στο γερμανικό πρωτάθλημα και στο BCLμετρούσε 7 πόντους, 2.7 ριμπάουντ με ποσοστό 37% στα τρίποντα σε περίπου 18. 5 λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Διαβάστε ακόμη...