«Πόθος ετών ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Νταμπλούχου γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Ναυσικά Ματαρώνα συστήνεται στον κόσμο του Δικεφάλου μέσα από το INPAOK.
Πηγή: inpaok.com
«Πόθος ετών ο ΠΑΟΚ»

Η Ελληνίδα αθλήτρια ανέλυσε τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ, είπε για το αν είχε με κάποιον επαφή πριν πάρει την απόφαση να έρθει στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για την Ευρωπαϊκή πρόκληση και έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στο INPAOK:

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που δουλεύει σκληρά και αποτελεσματικά. Δεν είναι τυχαίες οι επιτυχίες σε κύπελλο και πρωτάθλημα αλλά και στην ανάδειξη πολλών κορυφαίων αθλητριών της χρονιάς από τον σύλλογο. Μου αρέσει ότι και αν κάνω στη ζωή μου να το κάνω με πάθος και με τον σωστό τρόπο αλλιώς καθόλου. Στόχος μου είναι να ανέβω σκαλοπάτια και σε προσωπικό επίπεδο στο άθλημα που τόσα χρόνια υπηρετώ με πάθος. Εάν κάτι ακόμη ξεχωρίζει αυτόν τον σύλλογο είναι το πάθος και η αγάπη που έχει για αυτό το άθλημα. Με τον ΠΑΟΚ μπορώ να φτάσω πολύ ψηλά».

Για το αν είχε επαφή με κάποιον πριν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ:

«Και ποιος δεν μιλάει για τον ΠΑΟΚ. Η απόφαση βέβαια ήταν δική μου γιατί ήταν πόθος ετών να είμαι σε αυτήν την οικογένεια».

Για την Ευρωπαϊκή πρόκληση:

«Στόχος μας είναι η διατήρηση των κεκτημένων βεβαίως αλλά μεγάλο κίνητρο για εμάς είναι μια αξιόλογη πορεία στην ευρωπαϊκή διοργάνωση όπου ο πήχης ανεβαίνει και μας δίνει ώθηση να δουλέψουμε σκληρά και με πείσμα για το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τέλος η Ναυσικά Ματαρώνα έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο του Δικεφάλου:

«Ευχαριστώντας προκαταβολικά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δηλώνω ότι ανυπομονώ να νιώσω αυτά τα βαθιά συναισθήματα που ζήλευα τόσα χρόνια ως αντίπαλος. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε αθλήτρια να έχει στο πλευρό της αυτή την κερκίδα. Η εικόνα και τα συναισθήματα μόνο στη σκέψη που κάνω αυτή τη στιγμή μου ανεβάζουν παλμούς. Όλοι λοιπόν στο γήπεδο για του λόγου το αληθές».

Διαβάστε ακόμη...