Κλείνει και Oυίγκινς ο ΠΑΟΚ! (vids)

Από sdna.gr : Κοντά σε συμφωνία με Αντούειν Oυίγκινς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη ομάδα του στην Ελλάδα, μετά το Λαύριο και τον Ήφαιστο Λήμνου.
Πηγή: sdna.gr
Κλείνει και Oυίγκινς ο ΠΑΟΚ! (vids)

Ο Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε χθες στο περιθώριο του αγώνα της Τούμπας στο PAOK TV, ότι είναι πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Η συγκεκριμένη δήλωση δεν έγινε τυχαία, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι σε τελικές κουβέντες με κάποιες περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει, όπως αυτή του Αντούειν Oυίγκινς.

Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και μάλιστα έχει ξεκινήσει και η διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων. Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, ο 30χρονος, ύψους 2.01, φόργουορντ αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, μετά τους Νόουλς, Σμιθ, Λιούις και Σαρικόπουλο.

Επίσης, εφόσον επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Oυίγκινς, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά σχηματοποιεί τη ρακέτα του, με Μαργαρίτη, Σαρικόπουλο, Νόουλς και τον Αμερικανό που παίζε και στο «3» και στο «4».

Σύμφωνα με το «Eurobasket.com» ο Αμερικανός ήταν πέρσι ο αμυντικός της χρονιάς στη Basket League με τη φανέλα του Ήφαιστου Λήμνου, ενώ τον γνωρίσαμε από την προπέρσινη σεζόν του στο Λαύριο, που είχε μέσο όρο 11 πόντων, 5,2 ριμπάουντ και 60,4% στα δίποντα.

Ο Oυίγκινς αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Τσάρλεστον και μετά από δύο σεζόν σε Βραζιλία και Αργεντινή, το 2016-2017, κατέκτησε τη G-League με τους Ράπτορς 905, στους οποίους είχε μέσο ορο 8,7 πόντων.

Διαβάστε ακόμη...