Beach Handball: Τελικοί για Παπαβασίλη-Ελευθεριάδη-Τσαναξίδη και Μούρνου!

Aπό acpaok.gr: Δύο στις δύο εμφανίσεις στους τελικούς, πέτυχαν τόσο η Εθνική ανδρών όσο και η Εθνική Γυναικών, στους Μεσογειακούς αγώνες Beach Handball.
Πηγή: acpaok.gr
Beach Handball: Τελικοί για Παπαβασίλη-Ελευθεριάδη-Τσαναξίδη και Μούρνου!

Η Εθνική ανδρών που έχει στο ρόστερ της τρεις αθλητές του ΠΑΟΚ (Παπαβασίλης,Ελευθεριάδης, Τσαναξίδης), μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό νίκησε με ανατροπή 2-1 (12-13, 16-10, 9-8) την Αίγυπτο και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης και συγκεκριμένα στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες- Πάτρα 2019.

Στους τρεις αγώνες κόντρα στην Αίγυπτο, ο Γιώργος Παπαβασίλης πέτυχε έξι πόντους, ο Γιώργος Ελευθεριάδης έξι πόντους και ο Χρύσανθος Τσαναξίδης πέτυχε εννέα.

Στον τελικό η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει σήμερα (28/8) στις 20:50 (EΡΤSPORTS) την Πορτογαλία στο κεντρικό γήπεδο της εγκατάστασης «Άρτεμις».

Όσον αφορά την Εθνική γυναικών η οποία έχει στο ρόστερ της την Λένα Μούρνου, θα αναμετρηθεί στον μεγάλο τελικό σήμερα (28/8) στις 19:50 (απευθείας από ΕΡΤ Sports) κόντρα στην Πορτογαλία.

Με την Λένα Μούρνου να πετυχαίνει οκτώ πόντους, η Ελλάδα απέκλεισε με 2-0 νίκες την Τυνησία και πανηγύρισε την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας! Καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμη...