Προτάθηκε ο Τζάκσον στον ΠΑΟΚ (pic

Από sdna.gr:O ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά, ψάχνοντας λύσεις για όλες τις θέσεις και μία από τις περιπτώσεις που προτάθηκε είναι και αυτή του πρώην παίκτη της Κηφισιάς και του Άρη, Τζάστιν Τζάκσον.
Πηγή: sdna.gr
Προτάθηκε ο Τζάκσον στον ΠΑΟΚ (pic

Πρόκειται για τον φόργουορντ-σέντερ που αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Σινσινάτι, ο οποίος στο παρελθόν, έχει περάσει από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από την Κηφισιά και τον Άρη.

Στην Κηφισιά το 2014, δεν πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα της, καθώς μετά από σχεδόν ένα μήνα που ήταν εκεί, η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε. Στα μέσα της σεζόν 2016-2017, βρέθηκε στον Άρη, στον οποίο έπαιξε σε 12 αγώνες.

Πέρσι, ο 29χρονος και ύψους 2.03, Τζάκσον, βρέθηκε στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο 13 πόντους μέσο όρο, καθώς και 8,8 ριμπάουντ, σε 27,6 λεπτά συμμετοχής, όπως μας ενημερώνει η πλατφόρμα «Newstats.eu», σε μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν του στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι αποτέλεσε τον καλύτερο μπλοκέρ του Κυπριακού πρωταθλήματος πέρσι...

Ο Τζάκσον είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στον Κώστα Φλεβαράκη, εξετάζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπως και άλλες ανάλογες και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα φανεί, αν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει περαιτέρω.

Διαβάστε ακόμη...