Η ανάδειξη των μεταγραφών το ζητούμενο

Από sfina.gr: Η ανάδειξη των καλοκαιρινών μεταγραφών είναι αυτονόητη προϋπόθεση επιτυχίας.
Πηγή: sfina.gr
Η ανάδειξη των μεταγραφών το ζητούμενο

Εκτός από τον Εσίτι κανείς άλλος νεοαποκτηθέντας δεν παίζει 11άδα. Και είναι λογικό αυτό αφού δεν ήθελε ο Φερέιρα να μην προκαλέσει κλυδωνισμούς από την αρχή με πολλές αλλαγές στην ομάδα, διατηρώντας τον ίδιο βασικό κορμό με πέρυσι και το στοιχείο της ομοιογένειας.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή η σεζόν δεν βγαίνει με 13-14 παίκτες πρέπει να αξιοποιηθούν σταδιακά και να μπουν στην ομάδα δίνοντας βοήθειες και οι νεοαποκτηθέντες και ιδίως της πρώτης διαλογής που στοίχισαν και αρκετά όπως ο Ροντρίγκο, ο Στοχ και ο Ντόουγκλας.

Ο τελευταίος μπαίνει στο πνεύμα της ομάδας, ενώ η αρχή με τον Ροντρίγκο θα γίνει στο κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης αναγκαστικά, λόγω της απουσίας του Μάτος, αν και θα ήταν προτιμότερο να μπει στο βασικό σχήμα σε ένα πιο εύκολο θεωρητικά ματς.

Ο Στοχ έμεινε εκτός αποστολής με τον Παναιτωλικό, κάτι που έδειξε ότι ο βαθμός προσαρμογής του σύμφωνα με τον Φερέιρα είναι ακόμα χαμηλός.

Από την προσφορά πάντως των μεταγραφών θα κριθούν πολλά και στην επίτευξη των στόχων του ΠΑΟΚ, αφού η σεζόν σε τρεις διοργανώσει απαιτεί πολλές και ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις.

Διαβάστε ακόμη...