Ντόουγκλας Αουγκούστο: «Θα πρέπει να δώσουμε τη ζωή μας»

Από paok24.com: Το σχόλιό του για το χθεσινό παιχνίδι, αλλά και το επόμενο
Πηγή: paok24.com
Ντόουγκλας Αουγκούστο: «Θα πρέπει να δώσουμε τη ζωή μας»

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει όνομα στη Βραζιλία και είναι ξεκάθαρο ότι οι συμπατριώτες του θα παρακολουθούν την πορεία του.

Κάπως έτσι σήμερα αφιέρωσαν χρόνο και χώρο σε ιστοσελίδες για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Ο νεαρός χαφ μίλησε γι' αυτό, αλλά και για το μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί.

Αρχικά ανέφερε για το παιχνίδι πρωταθλήματος: «Χαίρομαι που αρχίζω να παίζω και ειδικά τώρα που βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη σε αυτό το ντεμπούτο. Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε την πορεία μας με το δεξί πόδι, παίζοντας μέσα στην έδρα μας. Είναι θετικό ότι είμαι στις επιλογές του προπονητή, αλλά ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσω να εργάζομαι και να εξελίσσομαι».

Εντυπωσιακή ήταν η τοποθέτησή του για το επόμενο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Θα είναι μια πολύ δύσκολη μονομαχία και θα χρειαστεί να δώσουμε τη ζωή μας στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Θα είμαστε σε μειονεκτική θέση ξεκινώντας τον αγώνα, αλλά θα παίξουμε μπροστά από τους οπαδούς μας και αν ο Θεός το θέλει θα βγούμε με τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...