Επερώτηση στη Βουλή για τις πλαστικές σφαίρες στη Μπρατισλάβα (vid)

Από sdna.gr: Τα όσα έλαβαν χώρα στη Μπρατισλάβα και κυρίως η επίθεση της σλοβακικής αστυνομίας με πλαστικές σφαίρες στον κόσμο του ΠΑΟΚ έφτασε μέχρι τη Βουλή σε σχετική επερώτηση.
Πηγή: sdna.gr
Επερώτηση στη Βουλή για τις πλαστικές σφαίρες στη Μπρατισλάβα (vid)

Η... σκόνη από τα απίστευτα γεγονότα που σημειώθηκαν στις κερκίδες του Tehelne Pole πριν την αναμέτρηση του παιχνιδιού Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ, δεν έχει καθίσει ακόμη δεδομένου πως η αστυνομία έκανε -σύμφωνα με τις καταγγελίες- ακόμη και χρήση πλαστικών σφαιρών μέσα στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, προκαλώντας με την αλόγιστη χρήση βίας.

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες ντοκουμέντο την επομένη του παιχνιδιού, απεικονίζοντας τους αστυνομικούς να σημαδεύουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Μια υπόθεση που χρίζει έρευνας και απαντήσεων και αποτέλεσε και θέμα συζήτησης στην ελληνική Βουλή.

Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Χήτας, έθεσε επί τάπητος το θέμα, υποβάλλοντας επερώτηση στη Βούλη για την στάση της ελληνικής Κυβέρνησης αναφορικά με την επίθεση με πλαστικές σφαίρες, που δέχτηκε στην Μπρατισλάβα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών οπαδών που μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών επέστρεψε με την αποστολή του Δικεφάλου καθώς θεωρήθηκε αναγκαίο να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση στο μάτι του...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη...