Η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, φέρνει τον Εσίτι στην Εθνική μετά το 2016!

Από sdna.gr:Τον... δρόμο για την Εθνική Νιγηρίας άνοιξε ο ΠΑΟΚ στον Άντερσον Εσίτι, ο οποίος σύμφωνα με τις
Πηγή: sdna.gr
Η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, φέρνει τον Εσίτι στην Εθνική μετά το 2016!

πληροφορίες του SDNA, βρίσκεται στις επιλογές του Γκέρνοτ Ρορ για το African Nations.

Ήρθε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο κατάφερε να πάρει με το... καλημέρα φανέλα βασικού από τον Αμπέλ Φερέιρα. Και αυτό διότι ο Άντερσον Εσίτι του Δικεφάλου έπαιξε στα δυο παιχνίδια με τον Άγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ, με την Σλόβαν στην πρώτη αναμέτρηση του Europa League αλλά και χθες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Ο Εσίτι που προέρχεται από τέσσερις γεμάτες εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως παίρνει την πρώτη του ανταμοιβή για την μετακίνηση του στον Δικέφαλο, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, βρίσκεται στις επιλογές του Γκέρνοτ Ρορ.

Για να γίνει αντιληπτό στον καθένα το πόσο μεγάλη αξία έχει το παραπάνω γεγονός για τον ίδιο, αρκεί να αναλογιστεί, πως μέχρι σήμερα ο 25χρονος είχε κληθεί μόλις δυο φορές στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2014-15 όταν κατέγραψε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Εστορίλ, που είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί κλήση από τότε ομοσπονδιακό τεχνικό, Στέφεν Κέσι (σ.σ. απεβίωσε το 2016), στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Μάλιστα τότε σε ηλικία 21 ετών, όταν έπαιρνε «σάρκα και οστά» το μεγάλο του όνειρο.

Η 2η συμμετοχή του ήρθε το 2016, όταν και αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη της Νιγηρίας επί της Ζάμπια για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Αναμφίβολα η χρονιά σε προσωπικό επίπεδο για τον Εσίτι ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς πέρα από βασικός στον ΠΑΟΚ, βρίσκεται και στα πλάνα του Γκέρνοτ Ρορ.
Αν σου άρεσε κάνε

Διαβάστε ακόμη...