Πρώτη "γεύση" από το ροτέισον Φερέιρα

Από paok24.com:Πρώτη "γεύση" από το ροτέισον Φερέιρα
Πηγή: paok24.com
Πρώτη "γεύση" από το ροτέισον Φερέιρα


Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το... δεξί στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλοντας να διατηρήσει τα σκήπτρα κατάκτησης του τίτλου στη Super League.
Ήταν η πρώτη φορά στην οποία ο Αμπέλ Φερέιρα κλήθηκε να κάνει ροτέισον στην ομάδα του, σκεπτόμενος και το παιχνίδι με τη Σλόβαν την Πέμπτη.

Ανάσες πήραν οι Ελ Καντουρί και Ακπόμ, ενώ στην περίπτωση του Ζαμπά εκτός από τους λόγους ξεκούρασης η απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού σχετίζεται και με την απόδοση στου Βραζιλιάνου.

Ο ΠΑΟΚ βάζει σε πρώτο πλάνο τον τελικό της Πέμπτης, θέλοντας οπωσδήποτε να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Ελ Καντουρί θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και πλέον μένει να φανεί αν θα τον πλαισιώσει στην αρχική ενδεκάδα ο Αουγκούστο, σε ένα πιο επιθετικογενές και με μεγαλύτερο ρίσκο σχήμα, ή αν θα χρησιμοποιηθεί πλάι στον Μαροκινό ο Εσίτι, ο οποίος χτες αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.

Η πολύ καλή απόδοση του Λημνιού δίνει μία λύση στον Φερέιρα συγκριτικά με την επιλογή του στα άκρα της επίθεσης στο παιχνίδι στην Μπρατισλάβα και όσο πλησιάζουμε προς την Πέμπτη αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις του Πορτογάλου για το πώς θα προσπαθήσει να κλειδώσει την πρόκριση, πετυχαίνοντας έναν από τους βασικούς πρώτους στόχους της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...