Σεμινάριο μοντέρνου εξτρέμ από τον Λημνιό

Από sfina.gr : Ο MVP Λημνιός στον αγώνα με τον Παναιτωλικό απέδειξε πώς παίζεται η θέση του δεξιού εξτρέμ.
Πηγή: sfina.gr
Σεμινάριο μοντέρνου εξτρέμ από τον Λημνιό

Ο νεαρός ακραίος ξεκίνησε φέτος στη… σκιά του Λέο Ζαμπά, αλλά εξαιτίας του ντεφορμαρίσματος του Βραζιλιάνου, πήρε την ευκαιρία και την αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, με μηδενικά λάθη, πολλές πλαγιοκοπήσεις, εύστοχες και επικίνδυνες σέντρες, πάσες ακριβείας από την δεξιά πλευρά και καλά “σέρβις” μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Παρέδωσε σεμινάριο απόδοσης μοντέρνου εξτρέμ.

Ο Φερέιρα τον επιβράβευσε με κολακευτικά λόγια και τον χρησιμοποίησε ως παράδειγμα προς μίμηση για τους μη βασικούς στην συνέντευξη Τύπου. Θεωρείται δεδομένο ότι μετά από τέτοια εμφάνιση ο Λημνιός λογικά δεν θα βγει από την 11άδα ούτε στον αγώνα με την Σλόβαν και αυτό θα κάνει καλό και στον Ζαμπά για να συνέλθει από το κάκιστο ξεκίνημά του φέτος. Ο Βραζιλιάνος ήταν καλός στα φιλικά και “χάλια” στα επίσημα.

Τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ και αυτό ισχύει για όλους και όχι μόνο για τον Ζαμπά, πρέπει να καταλάβουν, ότι για να έχουν διάρκεια και διαχρονική πορεία, πρέπει να είναι σεμνοί και προσγειωμένοι, αλλιώς το μόνο που θα κάνουν θα είναι μία τρύπα στο νερό…

Διαβάστε ακόμη...