«Έτοιμος πολύ πριν τα Χριστούγεννα!»

Από paok24.com: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, μίλησε πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Παναιτωλικό και δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην επιστροφή του.
Πηγή: paok24.com
«Έτοιμος πολύ πριν τα Χριστούγεννα!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για την επιστροφή του και αν θα είναι πριν τα Χριστούγεννα:
«Πολύ πριν... Καλά είμαστε, θα δούμε».

Για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό:
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι της σεζόν πάντα είναι δύσκολο, οπότε πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αν δείξουμε την εικόνα που είχαμε με τον Άγιαξ, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Για την παρουσία πολλών Πορτογάλων στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Λουίς Κάστρο να είναι σε αυτόν του Παναιτωλικού:
«Από εδώ και πέρα νομίζω θα αρχίσετε να μαθαίνετε εσείς Πορτογαλικά. Νομίζω ότι και ο γυμναστής του Παναιτωλικού, ήταν συμπαίκτης μου στις μικρές ομάδες».

Για το νέο πρωτάθλημα:
«Τώρα με το VAR ελπίζω να είναι πιο καθαρό. Είδαμε κάποιες φάσεις χθες, αλλά χρειάζεται λίγο καιρό. Πρέπει να το δεις στα παιχνίδια. Να είναι μια χρονιά με υγεία για όλους τους παίκτες και να έχουμε όμορφες στιγμές».

Για αυτά που περιμένει να δει από τον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό σήμερα:
«Τον ΠΑΟΚ, επιθετικά σίγουρα... Έχουμε έρθει από τρία παιχνίδια που δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στο πρωτάθλημα, θέλουμε να ξεκινήσουμε όπως τελειώσαμε. Από τον Παναιτωλικό θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι, πρέπει να έχουμε κατοχή και να κοιτάμε το τέρμα του αντιπάλου. Αν σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, θα γίνει πιο εύκολη η δουλειά μας».

Για το αν μπορούν οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και όχι στο επόμενο με τη Σλόβαν Μπρατισλάβα:
«Πρέπει γιατί είναι άλλο το πρωτάθλημα, άλλο η Ευρώπη. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε για διάφορους λόγους μια πρόκριση στο Τσάμπιονς, παλεύουμε για να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αυτήν τη στιγμή, είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη».

Διαβάστε ακόμη...