Αρωνιάδης: «Μην απαξιώνουμε το VAR, ας το χρησιμοποιήσουμε σωστά»

Από paok24.com: Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για όλα όσα συνέβησαν στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος
Πηγή: paok24.com
Αρωνιάδης: «Μην απαξιώνουμε το VAR, ας το χρησιμοποιήσουμε σωστά»

Ο Παναγιώτης Αρωνιάδης φιλοξενήθηκε στο «Open TV» και σχολίασε τα «κακώς κείμενα» της χθεσινής αγωνιστικής ημέρας, πρώτης του φετινού πρωταθλήματος, με το VAR και τη χρήση του να βρίσκεται στο προσκήνιο. Αρχικά, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αρχικά σχολίασε: «Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Η πρεμιέρα του VAR δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, υπήρχε πρόβλημα με τη χρήση του και τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Δεν πρέπει να αφορίσουμε το VAR. Πρέπει να βρούμε τι φταίει, ποιος έχει ευθύνη στις φάσεις, ποιος κάνει λάθος, αν εμφανίζεται το σωστό ριπλέι στο VAR, και αν δεν έγινε αυτό, να δούμε το γιατί δεν είδε το σωστό ριπλέι ο διαιτητής. Δεν πρέπει να απαξιώσουμε το VAR αλλά να το χρησιμοποιήσουμε σωστά. Το VAR είναι ένα όπλο, και όπως κάθε όπλο, αν πέσει σε λάθος χέρια, θα υπάρχουν προβλήματα».

Αναφερόμενος στην επικείμενη πρεμιέρα του PAOK TV, σχολίασε: «Τις ευκαιρίες δε πρέπει να τις περιμένεις, πρέπει να τις δημιουργείς. Είναι ρίσκο, είναι νέο εγχείρημα. Ξέρουμε πως θα υπάρχουν θέματα. Δεν είμαστε ούτε το netflix ούτε το youtube. Μπαίνουμε σε αχαρτογράφητα νερά και θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να μπορέσουμε να ανοίξουμε αυτό το δρόμο».

Διαβάστε ακόμη...