«Θα κάνω αλλαγές!»

Από paok24.com:Η Σλόβαν Μπρατισλάβας δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα Σλοβακίας, όμως το μυαλό του Κόζακ είναι και στον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη.
Πηγή: paok24.com
«Θα κάνω αλλαγές!»

Λίγες ημέρες μετά την επικράτηση της με 1-0 επί του Δικεφάλου, η Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχεται την Κυριακή στις 18:30 την Ζίλινα στο ντέρμπι κορυφής του σλοβακικού πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες, μετά από πέντε αγώνες είναι ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς να έχουν ακόμη κάποια απώλεια.

Ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Γιαν Κόζακ, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του σλοβακικού συλλόγου παραδέχτηκε πως σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τα πρόσωπα που παρέταξε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Η Ζίλινα δεν έχει χάσει ακόμη βαθμούς και είναι σίγουρο πως θα έρθει να μας αντιμετωπίσει με αρκετή αυτοπεποίθηση.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που παίζει πολύ επιθετικά και δεν αποκλείεται να υπάρχουν πολλά γκολ στο ματς, αλλά ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα πετύχουμε τα περισσότερα.

Είμαι σίγουρος ότι θα κάνω αλλαγές στην ενδεκάδα, όμως τις τελικές μου αποφάσεις θα τις πάρω την ημέρα του αγώνα. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες μετά και το παιχνίδι της Πέμπτης.

Οι παίκτες άλλωστε πρέπει να είναι έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε ένα γεμάτο πρόγραμμα και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή.

Πρέπει να εστιάσουμε στο πρωτάθλημα γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέσα από αυτό καταφέρνουμε να παίξουμε στην Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη...