Από τον Βιεϊρίνια μέχρι τον Μίσιτς

Από paok24.com: Ο Πορτογάλος που δεν απειλείται, το προβάδισμα Ζίβκοβιτς έναντι Πασχαλάκη και η «ισοβαθμία» Ζαμπά και Στοχ
Πηγή: paok24.com
Από τον Βιεϊρίνια μέχρι τον Μίσιτς

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει το βράδυ της Κυριακής στις 8:00 στη «μάχη» για την διατήρηση των εγχώριων «σκήπτρων» που κατέκτησε πέρυσι, υποδεχόμενος στο στάδιο της Τούμπας τον Παναιτωλικό. Από τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται από τον Αμπέλ Φερέιρα για την φετινή σεζόν, ο - μεγάλος απών – Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ο ποδοσφαιριστής του «ασπρόμαυρου» ρόστερ με τις περισσότερες συμμετοχές στην κατηγορία. Η πρώτη τριάδα συμπληρώνεται από δυο παιδιά των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Εργκους Κάτσε με Δημήτρη Πέλκα, με τον πρώτο να είναι «τριψήφιος» και τον δεύτερο να οδεύει προς τα εκεί. Οσον αφορά του δυο κίπερ, ο Ζίφκο Ζίβκοβιτς προηγείται σε συμμετοχές στην κατηγορία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, κατάσταση που θα αλλάξει αν ο Ελληνας συνεχίσει τη σερί εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου. Στη σχετική λίστα υπάρχουν και τρεις «ισοβαθμίες». Μαουρίσιο και Λάμπρου έχουν από 42 συμμέτοχες, Στοχ και Ζαμπά έχουν από 24 (ο καθένας στη δική του πρώτη σεζόν με τον ΠΑΟΚ), ενώ Βέρνμπλουμ και Σφιντέρσκι έχουν από 11, έχοντας αγωνιστεί στο πρώτο και το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αντίστοιχα.

Αναλυτικά, η λίστα που αφορά τις συμμετοχές που έχουν γράψει σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ (ανεξαρτήτου ομάδας με την οποία αγωνίστηκαν) έχει ως εξής:

133 Αντρέ Βιεϊρίνια
125 Εργκους Κάτσε
94 Δημήτρης Πέλκας
89 Ζίβκο Ζίβκοβιτς
81 Λέο Μάτος
80 Αλέξανδρος Πασχαλάκης
79 Χοσέ Κρέσπο
76 Φερνάντο Βαρέλα
75 Δημήτρης Λημνιός
74 Δημήτρης Γιαννούλης
71 Ντιέγκο Μπίσεσβαρ
45 Ενέα Μιχάι
42 Ζοσέ Μαουρίσιο
42 Λάζαρος Λάμπρου
35 Ομάρ Ελ Καντουρί
24 Μίροσλαβ Στοχ
24 Λέο Ζαμπά
20 Τσούμπα Ακπομ
11 Πόντους Βέρνμπλουμ
11 Κάρολ Σφιντέρσκι
5 Γιόζιπ Μίσιτς

Διαβάστε ακόμη...