Κατασκηνώνει στην… Τούμπα

Από inpaok.com : Στην Τούμπα αναμένεται να… κατασκηνώσει ο ΠΑΟΚ μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος, για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, τον Σεπτέμβριο.
Πηγή: inpaok.com
Κατασκηνώνει στην… Τούμπα

Πιο συγκεκριμένα, το «σερί» των εντός έδρας αναμετρήσεων ξεκινά από την Κυριακή (25/8, 20:00), όπου οι νταμπλούχοι Ελλάδος υποδέχονται τον Παναιτωλικό, για την πρεμιέρα τους στην Super League 1.

Τέσσερις ημέρες αργότερα, την Πέμπτη (29/8 20:00), υπάρχει η ρεβάνς για τα play off του Europa League, όπου ο Δικέφαλος αναζητά στην Τούμπα την ανατροπή της ήττας με 1-0 από την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, για να περάσει αυτός στους ομίλους της διοργάνωσης.

Τα διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια ολοκληρώνονται την πρώτη του Σεπτέμβρη (Κυριακή, 19:00), όπου η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην συνέχεια υπάρχει η διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στο Περιστέρι, όπου και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο, για την τρίτη αγωνιστική της Super League, το Σάββατο (14/9, 19:00).

Διαβάστε ακόμη...