Δυναμικά για Γιάνκοβιτς

Από paok24.com: Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς παραμένει διαθέσιμος στην αγορά, ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για την ενίσχυση του και παρά τις δυσκολίες, οι δύο πλευρές, βρίσκονται σε επαφή.
Πηγή: paok24.com
Δυναμικά για Γιάνκοβιτς

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από χθες, αλλά η απόφαση του να χαρίσει όλες τις οφειλές προς το πρόσωπο του (με ταυτόχρονη απόσυρση της προσφυγής ύψους 167.000 ευρώ που είχε καταθέσει), είχε αντίκτυπο και στο μπάτζετ της νέας σεζόν.

Στη συμφωνία που υπήρχε με τον Κερκυραίο φόργουορντ για την επόμενη σεζόν, προβλεπόταν ένα ποσό, που ειδικά για αυτόν τον ΠΑΟΚ, θα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα του αγωνιστικού τμήματος, ποσό που πλέον δεν υφίσταται.

Παρότι, βέβαια, ελευθερώθηκε χώρος στο μπάτζετ, δημιουργήθηκε η ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση (και) στο «3-4» και στο πλαίσιο αυτό, ο Κώστας Φλεβαράκης έχει έρθει σε επαφή με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς.

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού, της Βαλένθια, του Άρη και της Ανδόρρα, έκανε πέρσι μια πολύ καλή σεζόν με το Αιγάλεω (το οποίο έχασε την πρόκριση στην τετράδα του πρωταθλήματος στον τρίτο προημιτελικό με την ΑΕΚ), με 13,6 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ, έχοντας 54,5% στο δίποντο, 28% στο τρίποντο και 74,4% στις ασίστ.

Η υπόθεση, εννοείται πως, δεν είναι εύκολη καθώς ο Γιάνκοβιτς έχει ένα καλό όνομα στην αγορά και μπορεί ανά πάσα στιγμή να του έρθει μια καλή πρόταση από το εξωτερικό, ωστόσο οι συνθήκες, φαίνεται να ευνοούν μια πιθανή επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, μετά την παρουσία του στον Άρη, τη σεζόν 2016-2017.

Η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να παρουσιάσει εξέλιξη άμεσα, δεδομένου ότι στον ΠΑΟΚ, θέλουν να προχωρήσουν άμεσα σε κινήσεις ενίσχυσης, με φόντο την πρώτη προπόνηση της προσεχούς Δευτέρας. Επαφές γίνονται και με την ξένη αγορά.

Διαβάστε ακόμη...