La Casa de... SL: ΠΑΟΚ

Έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του νταμπλούχου Ελλάδος είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία τα όποια... εμπόδια βρήκε στο δρόμο του και ρίχνεται εκ νέου στη «μάχη».
Πηγή: sdna.gr
La Casa de... SL: ΠΑΟΚ

Η αιφνίδια αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου ενδεχομένως και να προκάλεσε... στιγμιαία πανικό. Όχι, όμως, στον ΠΑΟΚ. Με αντανακλαστικά για όσκαρ, ο Δικέφαλος έβαλε πορτογαλική σφραγίδα στην επόμενη ημέρα του, αποκτώντας τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος ανέλαβε το «χτίσιμο» του νέου ΠΑΟΚ, ποντάροντας στον περσινό κορμό επιτυχίας, βάζοντας παράλληλα τις δικές του πινελιές.

Παρακάτω θα βρείτε ένα πρώτο ταμείο για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν, έναν ΠΑΟΚ που επιθυμεί όσο τίποτα να κρατήσει τα σκήπτρα του νταμπλούχου Ελλάδος...

Η... σπείρα: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είδε τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να βάζει... φωτιά στον εσωτερικό ανταγωνισμό, ο Μάτος βρήκε τις... ανάσες που έψαχνε από τον Ροντρίγκο Σοάρες και το περιβόητο θέμα με τον χαφ καλύφθηκε σε πρώτη φάση από τον Εσίτι. Αναλυτικά το ρόστερ που στελεχώνει μέχρι στιγμής την ομάδα του Δικεφάλου.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Ζίφκο Ζίφκοβιτς

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Λέο Μάτος
Φερνάντο Βαρέλα
Χοσέ Άνχελ Κρέσπο
Ροντρίγκο Σοάρες
Ζβέριρ Ίνγκασον
Δημήτρης Γιαννούλης
Ενέα Μιχάι
Γιάννης Μιχαηλίδης

ΜΕΣΟΙ
Ομάρ Ελ Καντουρί
Ζοσέ Μαουρίσιο
Δημήτρης Πέλκας
Πόντους Βέρνμπλουμ
Ντιέγκο Μπίσεσβαρ
Άντερσον Εσίτι
Γιόζιπ Μίσιτς
Ντοούγκλας Αουγκούστο
Αντελίνο Βιεϊρίνια (σ.σ. σύμφωνα με το ρόστερ της ΠΑΕ)
Δημήτρης Μελιόπουλος
Έργκους Κάτσε
Χάρης Τσιγγάρας

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Τσούμπα Άκπομ
Λάζαρος Λάμπρου
Κάρολ Σφιντέρσκι
Δημήτρης Λημνιός
Λέο Ζαμπά
Μίροσλαβ Στοχ
Αντώνης Γαϊτανίδης

Το νομισματοκοπείο: Μπορεί το project Νέα Τούμπα να βρίσκεται στα σκαριά, ωστόσο, η προσωρινή «μετακόμιση» του ΠΑΟΚ από την φυσική του έδρα δεν θα πραγματοποιηθεί στην παρούσα φάση, με τους «ασπρόμαυρους» να παραμένουν στο... σπίτι τους, χωρητικότητας 29.000 θέσεων. Έχοντας ως «όπλο» την Τούμπα δεδομένου πως 22.154 διαρκείας έχουν ήδη φύγει, κάθε εντός παιχνίδι θα έχει την σφραγίδα του sold out!

El Profesor: Αμπέλ Φερέιρα, μπήκε στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ κάπως απροσδόκητα. Στη μετά - Λουτσέσκου εποχή, ο Δικέφαλος «στόχευσε» στον 40χρονο τεχνικό και μέσα σε δύο 24ωρα τον έκανε δικό του. Στα δύο χρόνια παρουσίας του στην Μπράγκα, έφτασε να συγκαταλέγεται στους 50 καλύτερους προπονητές του 2018 σύμφωνα με το FourFourTwo και να θεωρείται ως το next big thing της πορτογαλικής σχολής προπονητών. Καθαρή σκέψη, πάθος με την τακτική και μια αμιγώς ποδοσφαιρική φιλοσοφία συνθέτουν την εικόνα από τις πρώτες του παραστάσεις στο τιμόνι του Δικεφάλου.

Η... Τόκιο: Ο Τσούμπα Άκπομ φαντάζει ως το απόλυτο project του ΠΑΟΚ καθώς είναι ο άνθρωπος που θα... σηκώσει επιθετικά το βάρος της ομάδας του Δικεφάλου. Η περσινή σεζόν ήταν κάπως ιδιαίτερη για εκείνον καθώς χρειάστηκε να περιμένει για μήνες την ευκαιρία του αλλά μόλις την πήρε, την άρπαξε απ΄τα μαλλιά, «απελευθερώνοντας» σύσσωμη την ομάδα. Ορεξάτος και αποφασισμένος έδειξε και κατά την διάρκεια της φετινής προετοιμασίας, βάζοντας ο ίδιος τον πήχη ακόμη ψηλότερα, έχοντας δώσει την υπόσχεση πως φέτος οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα δουν από εκείνον ακόμη περισσότερα...

Το σχέδιο: Αποφασισμένοι να κρατήσουν τα... σκήπτρα των νταμπλούχων Ελλάδος είναι και φέτος οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στην πιο πετυχημένη σεζόν της ιστορία τους. Εκείνοι φρόντισαν να ορίσουν ως πήχη το αήττητο πρωτάθλημα και το τρίτο στη σειρά Κύπελλο και είναι βέβαιο πως δεν θα ικανοποιηθούν με τίποτα λιγότερο από τις υψηλές πτήσεις που θα τους εδραιώσουν στην κορυφή.

Η μάσκα του Νταλί: Τρεις ξεχωριστές εμφανίσεις, γεμάτες καινοτομίες και ιδιαιτερότητες. Η πρώτη δεν θα μπορούσε να μην είναι ριγέ. Η δεύτερη μαύρη, ή καλύτερα για να είμαστε ακριβείς σχεδόν μαύρη ενώ η τρίτη εμφάνιση έρχεται να... υπηρετήσει τις επιταγές της εποχής σε ένα μπλε-πετρόλ, με ολόλευκο το σήμα. Το ειδικό συναισθηματικό και σημειολογικό μήνυμα των νέων εμφανίσεων βρίσκεται στο εσωτερικό τους. 20 χρόνια μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, το σύνθημα «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» αποτελεί ένα ελάχιστο φόρο τιμής.

Διαβάστε ακόμη...