Αναλαμβάνει τα έξοδα των τραυματιών ο Σαββίδης - Οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Η οικογένεια του ΠΑΟΚ βγαίνει μπροστά, δρομολογώντας εξελίξεις μετά τα όσα έγιναν στην κερκίδα των φιλοξενούμενων οπαδών του Δικεφάλου στη Μπρατισλάβα. Αναλαμβάνει την πλήρη αποκατάσταση των τριών τραυματιών ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: sdna.gr
Αναλαμβάνει τα έξοδα των τραυματιών ο Σαββίδης - Οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ

Η αναστάτωση και η ένταση που προκλήθηκε στις κερκίδες του Tehelne Pole πριν την αναμέτρηση του παιχνιδιού Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ, με την αστυνομία να κάνει -σύμφωνα με τις καταγγελίες- ακόμη και χρήση πλαστικών σφαιρών μέσα στην κερκίδα των φιλοξενούμενων απασχολεί έντονα την οικογένεια του Δικεφάλου.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την επομένη του παιχνιδιού, απεικονίζοντας τους αστυνομικούς να σημαδεύουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ, έχοντας συμπεριφορά που χρίζει έρευνας, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ευρωπαϊκή αναμέτρηση, οδηγούν τους επιτελείς του Δικεφάλου σε μια σειρά κινήσεων καθώς δεν θέλουν να αφήσουν την υπόθεση στην τύχη της.

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί σε δύο βασικούς άξονες, προχωρώντας σε δύο προσφυγές προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση, απευθυνόμενοι τόσο στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα γεγονότα που «σημάδεψαν» το παιχνίδι στην Μπρατισλάβα όσο και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, μετά τις φωτογραφίες που βγήκαν στην δημοσιότητα και τις πολλές καταγγελίες που έγιναν από τους φίλους του Δικεφάλου.

Για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο πως η κατάσταση στη Μπρατισλάβα «ξέφυγε» με τη συμπεριφορά της αστυνομίας να κάνει αλόγιστη χρήση βίας, σημαδεύοντας και πυροβολώντας με πλαστικές σφαίρες σε απόσταση 5 μέτρων, γεγονός που αποτυπώθηκε και σε φωτογραφίες - ντοκουμέντο.

Φυσικά, ο απόηχος των όσων έλαβαν χώρα στην κερκίδα των φίλων του ΠΑΟΚ είναι ακόμη πιο οδυνηρός για την οικογένεια του Δικεφάλου καθώς τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, έχοντας τραυματιστεί. Ο ένας εξ αυτών, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, επέστρεψε εσπευσμένα στην Θεσσαλονίκη μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ καθώς έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε επέμβασή στο μάτι του.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε και για τα συγκεκριμένα περιστατικά και έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αναλάβει όλα τα έξοδα της επέμβασης και της νοσηλείας του, κάνοντας σαφές πως στην παρούσα φάση προέχει η ομαλή αποκατάσταση της υγείας και των τριών οπαδών του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...