Προγραμματισμός οφειλών, μεταγραφές και πρώτη προπόνηση

Από paok24.com: Μετά το κλείσιμο της υπόθεσης Χρυσικόπουλου, ο ΠΑΟΚ πλέον κινείται με φόντο τη νέα σεζόν σε όλα τα μέτωπα.
Πηγή: paok24.com
Προγραμματισμός οφειλών, μεταγραφές και πρώτη προπόνηση

Οι αποφάσεις πάρθηκαν, τα διαρκείας ξεκίνησαν, οι χορηγικές κινήσεις είναι στο τελικό πλαίσιο και έτσι ο Κώστας Φλεβαράκης που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μέσα στην εβδομάδα, έχει ξεκινήσει και ο ίδιος τις πρώτες επαφές. Μαζί με τον Κώστα Χαραλαμπίδη θα είναι στο τεχνικό επιτελείο και ο Κώστας Παπάζογλου.

Μπορεί η υπόθεση του Λίνου Χρυσικόπουλου να μην είχε αίσιο αγωνιστικό τέλος, αλλά έβαλε ένα τέλος σε ένα βραχνά προσφυγής, κάτι που αναμένεται να γίνει και με τους Ζάρα και Χάτσερ, ώστε ο σχεδιασμός της ομάδας να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ που φέτος θα έχει ως στόχο μία αξιοπρεπεί πορεία στην Basket League και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει συμβόλαιο με τους Μαργαρίτη, Σχίζα, Καραμανώλη και Καρρά, ενώ από την παλιά φρουρά, σημάδι ανανέωσης έχει δώσει μόνο ο Απόλλωνας Τσόχλας.

Εάν και οι 5 περιπτώσεις κυλήσουν ομαλά, τότε ο ΠΑΟΚ θα βγει στην ελληνική αγορά για έναν ακόμα παίκτη, μιας και οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες έχουν ήδη κλείσει σε κάποια ομάδα και οι επιλογές στενεύουν. Έτσι το βάρος θα πέσει στην αγορά των ξένων, όπου ο ΠΑΟΚ θα πρέπει προσεκτικά θα βρει τους 6 παίκτες που μαζί με τον ελληνικό κορμό θα φέρουν την ισορροπία στην ομάδα, χωρίς να επέλθουν δυσάρεστες συνέπειες, μιας και ο ΠΑΟΚ είναι από τις τελευταίες ομάδες ημερολογιακά που έχουν ξεκινήσει να οργανώνονται στον καταρτισμό του ρόστερ.

Μάλιστα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι παρόντες οι 5 παίκτες, μαζί και με παίκτες της εφηβικής ομάδας, αλλά και με έναν παίκτη που θα έρθει περισσότερο για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας όπως είχε γίνει πέρσι και με τον Τσιάρα που εν τέλει δεν κατέληξε στον ΠΑΟΚ.

Κύριο μέλημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και των παραγόντων της ομάδας είναι να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος στο σχηματισμό του ρόστερ, μιας και οι υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη ξεκινούν από τις αρχές του Οκτώβρη.

Διαβάστε ακόμη...