Πωλήσεις PAOK TV και στα PAOK FC Official Stores

Η πρεμιέρα της Super League πλησιάζει κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο βήμα προς μια νέα εποχή που μπορεί ν' αλλάξει τα δεδομένα και τους κανόνες γύρω από μια αχαρτογράφητη αγορά.
Πηγή: paokfc.gr
Πωλήσεις PAOK TV και στα PAOK FC Official Stores

Στην προσπάθειά του ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των φίλων του και να διευκολύνει τη δεδομένη πρόθεσή τους να σταθούν γι' άλλη μια φορά δίπλα στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ προχωρά στη διεύρυνση των πωλήσεων παρακολούθησης του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Από το πρωί του Σαββάτου (24.08) οι φίλοι του ΠΑΟΚ, εκτός από τις αγορές τους μέσω του tv.paokfc.gr θα έχουν τη δυνατότητα ν' αγοράσουν από τα PAOK FC Official Stores (Τούμπα, City Store) ειδικούς κωδικούς για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Κυριακής αποκλειστικά από το PAOK TV. Κάθε κωδικός κοστίζει 4,99 ευρώ και είναι για αυστηρά προσωπική χρήση.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως όποιος επιθυμεί τη μαζική αγορά συνδρομών για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός μπορεί ν' απευθυνθεί στο [email protected] προκειμένου να λάβει οδηγίες ολοκλήρωσης της αγοράς του.

Tips

Κάθε λογαριασμός και κάθε Pay Per View αντιστοιχεί σε έναν χρήστη.

Κάθε λογαριασμός αντιστοιχεί σε μία οθόνη.

Ο χρήστης έχει δυνατότητα ν' αλλάξει οθόνη προβολής αρκεί πρώτα να κάνει log out από τη συσκευή που χρησιμοποιεί και να κάνει log in στη συσκευή που επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...