H «Α.Χατζόπουλος Α.Ε.» κοντά στον ΠΑΟΚ για 10η χρονιά!

Από paokbc.gr: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η μεγαλύτερη εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας στην Ελλάδα “Α. Χατζόπουλος Α.Ε.” θα συμμετέχει και φέτος στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ».
Πηγή: paokbc.gr
H «Α.Χατζόπουλος Α.Ε.» κοντά στον ΠΑΟΚ για 10η χρονιά!

Πάντα δίπλα στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Χατζόπουλος και η εταιρία του, έκαναν την αρχή, με την πρώτη ανανέωση χορηγικής συμφωνίας για τη σεζόν 2019-20 και θα είναι και φέτος στο πλευρό της ομάδας, για 10η συνεχόμενη χρονιά!

Παρουσίαση «Α.Χατζόπουλος Α.Ε.»

H Α.Χατζόπουλος Α.Ε. με έδρα την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται από το 1931 στον κλάδο της συσκευασίας. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής εύκαμπτης συσκευασίας στην Ελλάδα, απασχολώντας 290 εργαζομένους. Το 70% του κύκλου εργασιών εξάγεται σε 25 χώρες με επίκεντρο την ΒΔ Ευρώπη και την βιομηχανία τροφίμων, ενώ εδώ και χρόνια έχει αναπτύξει ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων με γραφεία σε Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Μ. Βρετανία, Σερβία και Βουλγαρία. Όλα τα προϊόντα καθώς και οι δραστηριότητες της επιχείρησης διαθέτουν πιστοποιήσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα: ISO 9001:2008, BRC/IoP και ISO 14001:2004. Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. πρωτοπορεί σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και συμμετέχει στο πρόγραμμα SEDEX (Social Ethical Data Exchange). Επιπλέον, στηρίζει ενεργά το United Nations Global Compact, την παγκόσμια επιχειρηματική πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης των επιχειρήσεων. Η συνεχώς εξελικτική πορεία της εταιρείας, είναι αποτέλεσμα σειράς επενδύσεων σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, εστίασης στην έρευνα για την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών και λύσεων συσκευασίας και στη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού.

Διαβάστε ακόμη...