Σοβαρή ζημιά στο μάτι υπέστη οπαδός του ΠΑΟΚ, επιστρέφει άμεσα με το τσάρτερ!

Aπό sdna.gr: Η δίχως λόγο και αιτία κίνηση των αστυνομικών της Σλοβακίας να κάνουν χρήση πλαστικών σφαιρών κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ, έχει φέρει σημαντικό πρόβλημα στο μάτι σε οπαδό του Δικεφάλου που επιστρέφει άμεσα για να χειρουργηθεί στη Θεσσαλονίκη με το τσάρτερ της ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
Σοβαρή ζημιά στο μάτι υπέστη οπαδός του ΠΑΟΚ, επιστρέφει άμεσα με το τσάρτερ!

Το SDNA από χθες το βράδυ αλλά και σήμερα με νεότερες πληροφορίες, σας ενημέρωσε για την απρόκλητη στάση της Αστυνομίας από την Σλοβακία, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ακόμα και πλαστικές σφαίρες εναντίων των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο το θέμα παίρνει πλέον ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς φίλαθλος του Δικεφάλου υπέστη σοβαρή ζημιά στο μάτι από τις πλαστικές σφαίρες της Αστυνομίας της Σλοβακίας, με αποτέλεσμα να επιστρέφει άμεσα στη Θεσσαλονίκη με το τσάρτερ του ΠΑΟΚ προκειμένου να χειρουργηθεί.

Μια μέρα μετά τα χθεσινά γεγονότα και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη εξήγηση από την Αστυνομία της Σλοβακίας αλλά και το ίδιο ισχύει και για την διοίκηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία στο όλο περιστατικό έμεινε αμέτοχη.

Την ίδια ώρα για το θέμα θα ενημερωθεί επίσημα η UEFA καθώς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να φτάσουν το όλο θέμα μέχρι τα άκρα!

Διαβάστε ακόμη...