Τι παίζει με τις μεταγραφές

Από inpaok.com: Περίπου μια βδομάδα πριν από τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει ανοιχτό τον φάκελο των δικών του κινήσεων στο παζάρι.
Πηγή: inpaok.com
Τι παίζει με τις μεταγραφές

Η ιδιομορφία των σημαντικών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, το Financial Fair Play, οι εκκαθαρίσεις που έπρεπε να γίνουν, αλλά και η λίστα τραυματιών σημαντικών παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ, έχουν παίξει και θα παίξουν το ρόλο τους στον τρόπο και τον χρόνο που θα έρθει οποιοσδήποτε νέος ποδοσφαιριστής στην Τούμπα.

Ο Μάριο Μπράνκο δεν έχει σταματήσει τις επαφές με μάνατζερ, ομάδες και παίκτες, αλλά χωρίς να φτάσει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει, ούτε μέχρι τη ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το αποτέλεσμα της Σλοβακίας έχει αυξήσει κάπως το ενδεχόμενο αποκλεισμού από τους ομίλους του Europa League, κάτι που -αν γίνει- θα αποδειχθεί καταστροφικό για την οικονομικό ισοζύγιο που οφείλει να έχει η ΠΑΕ, σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA.

Υπάρχει περίπτωση να μη γίνουν άλλες κινήσεις, αν ο Δικέφαλος αποκλειστεί; Τέτοιο σενάριο δεν έχει τεθεί ακόμα προς συζήτηση, προφανώς γιατί δεν έχει περάσει από κανενός το μυαλό... Το σίγουρο είναι ότι οι θέσεις που βλέπει και ενδιαφέρεται ο Μπράνκο είναι αυτές του χαφ, του αριστερού μπακ και του φορ.

Είναι δεδομένο ότι το θερμόμετρο θα ανέβει κατακόρυφα στις δυο τελευταίες μέρες των μεταγραφών, αμέσως μετά δηλαδή τη ρεβάνς με τη Σλόβαν (29/8). Μια στρατηγική που ακολουθεί σχεδόν παραδοσιακά η ΠΑΕ, όταν έχουν ξεκαθαρίσει οι ευρωπαϊκοί ορίζοντες, αλλά και όταν οι τιμές πέφτουν και αναδεικνύονται πραγματικές μεταγραφικές ευκαιρίες. Μέχρι τότε, πολύ δύσκολα θα υπάρχει οποιαδήποτε ανακοίνωση...

Διαβάστε ακόμη...